Τελευταία Νέα:

Αλμωπός - Αν. Καρδίτσας 1-0



Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Αλμωπός απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας στο Δημοτικό στάδιο της Αριδαίας για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2 BETSSON.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τυριακίδη πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση μπροστά στον κόσμο τους και είχαν την ευκαιρία να κατακτήσουν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Ο Αλμωπός ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και είχε τον έλεγχο του αγώνα ενώ ήταν ιδιαίτερα απειλητικός από τα πρώτα λεπτά τόσο με τον Παπαδόπουλο που είχε δοκάρι όσο και με τους Γιουκούδη και Πεττα, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τυριακίδη είχαν άριστη αμυντική λειτουργία καθ’όλη την διάρκεια της αναμέτρησης εφαρμόζοντας το πλάνο του προπονητή τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλμωπός μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο 53ο λεπτό μετά απο εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημήτρη Γιουκούδη το οποίο κέρδισε ο Ραφαήλ Πέττας.

Στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδος του Αλμωπού πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Τσιπούρα, Πέλκα και Ασλαμπάλογλου δίνοντας φρεσκάδα στην ομάδα του, ενώ η ομάδα είχε εκ νέου ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο γκολ με τους Δημήτρη Τσιπούρα και Παύλο Εππα.

Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές του Αλμωπού εφάρμοσαν το πλάνο του προπονητή τους και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα.

Διαιτητές: Σταφυλάς (Ξάνθης), Σακάλογλου, Καρασαββαΐδης (Καβάλας) 4ος: Τσιάρας (Καβάλας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αλμωπός (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σέχου, Σουλιώτης, Τσιμπούκας (72’ λ.τ Τσιπούρας), Μανωλάκης, Έππας, Κέρθι (67’ λ.τ Ασλαμπάλογλου), Κολλαράς, Γιουκούδης, Πέττας (85’ Πέλκας), Παπαδόπουλος.

Αν. Καρδίτσας (Αμανατίδης ): Γκέκας, Αναστασόπουλος, Πρίκας (58’ Γιάκος), Αλιατίδης, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Λαγός (58’ Σταματόπουλος), Ριέρα, Βερνάρδος (87’ Κάρδαρης), Μπάλλας, Αθανασιάδης.

Η ΠΑΕ Αλμωπός ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδος για την στήριξη του και εύχεται Καλά Χριστούγεννα με υγεία.

Επόμενος αντίπαλος για τον Αλμωπό, ο Διαγόρας στη Ρόδο στις 4/1/2023.















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.