Τελευταία Νέα:

Αριδαία - Κινητοποιήσεις αγροτικού συλλόγου ΑΓΡΟΣ


ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΑΣΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠ.Α.Α.Τ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΒΑΛΕ - ΒΓΑΛΕ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΤΕ.
ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.

Διεκδικούμε το αυτονόητο, να μπορούμε να ζούμε από το μόχθο μας.

22 Γενάρη βγάζουμε τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών μας

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :
-Μείωση του κόστους παραγωγής, με αφορολόγητο πετρέλαιο, μείωση της τιμής του ρεύματος, πλαφόν 0,07 ευρώ ανά κιλοβατώρα, κατάργηση του Χρηματιστηρίου Ενέργειας, του προστίμου ρύπων και του ΦΠΑ σε μέσα - εφόδια.
-Κατώτατες εγγυημένες τιμές που θα ανταποκρίνονται στο κόστος παραγωγής, διασφαλίζοντας παράλληλα εισόδημα επιβίωσης και προσιτές τιμές των προϊόντων στη λαϊκή κατανάλωση.
-Αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος για όσα προϊόντα πουλήθηκαν κάτω του κόστους, ή υπήρχαν δυσκολίες στη διάθεση τους.
-Αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει την παραγωγή και το κεφάλαιο από όλες τις φυσικές καταστροφές και νόσους στο 100%.


η Διοίκηση


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.