Τελευταία Νέα:

Survivor Spoiler 25-1: Βόμβα με την αποχώρηση σήμερα


Μια ψηφοφορία... φωτιά, μετά από μια εβδομάδα που πραγματικά άναψε φωτιές στο Survivor All Star.Ερωτες, πάθη, αποδράσεις στη ζούγκλα, απειλή για ποινές, αντιδράσεις...

Είχε τα πάντα το Survivor αυτήν την εβδομάδα, ακόμα και τον Τριαντάφυλλο, ως κριτή των πάντων πλέον και παντογνώστη των εξελίξεων, να καταγγέλει την παραγωγή ότι στήνει, ουσιαστικά, το αποτέλεσμα των ψηφοφοριών.

Μια ψηφοφορία, λοιπόν, έλαβε τέλος και απόψε θα ανακοινωθεί από τον Γιώργο Λιανό το αποτέλεσμά της, προς τους υποψηφίους και το τηλεοπτικό κοινό που αδημονεί και περιμένει πώς και πως την εξέλιξη.

Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας, Καρολίνα Καλύβα και Γιώργος Ασημακόπουλος βγήκαν στον τάκο και τέθηκαν προς κρίση στη διάθεση των τηλεθεατών.

Το τηλεοπτικό κοινό, όπως κάθε Τρίτη, έτσι και αυτήν την εβδομάδα καθόρισε με την ψήφο του και όρισε τις εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον των υποψηφίων και την παραμονή ή την αποχώρησή τους από το Survivor.

Για ακόμη μια φορά, όσοι βλέπουν φαντάσματα και στησίματα πίσω από την τηλεφωνική κάλπη έπεσαν έξω...

Για ακόμη μια φορά οι τηλεθεατές έκαναν το θαύμα τους και επί της ουσίας και... μεγάλη ζημιά στην παραγωγή του Survivor All Star.

Βλέπετε, με το αποψινό αποτέλεσμα το love story ολοκληρώνεται πριν καλά - καλά ξεκινήσει.

Η παίκτρια που αποχωρεί από το Survivor All Star είναι η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.














πηγή:dokari.gr
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.