Τελευταία Νέα:

Βίντεο από τη στιγμή που οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι


Το κατασκοπευτικό μπαλόνι της Κίνας, που είχε εντοπιστεί πάνω από τον Ατλαντικό ωκεανό, κατέρριψαν οι ΗΠΑ, με τα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης να δημοσιεύουν σχετικό βίντεο.Στόχος της κατάρριψης η συλλογή των συντριμμιών του για περαιτέρω έρευνα, που κρίνεται επείγουσα μετά και τον εντοπισμό του «δίδυμου» του πάνω από τη Λατινική Αμερική, πριν από λίγες ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι το κινεζικό μπαλόνι, που κατηγορείται για κατασκοπεία, εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου πάνω από τη Νότια Καρολίνα, καθώς πλησίαζε στην ακτή του Ατλαντικού.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν είχε ταχθεί υπέρ της κατάρριψης του αερόπλοιου, όταν ενημερώθηκε για πρώτη φορά την ύπαρξη του την Τρίτη, ωστόσο αξιωματούχοι του Πενταγώνου τον απέτρεψαν, προειδοποιώντας ότι υπήρχε κίνδυνος να τραυματιστούν άνθρωποι στο έδαφος.

Δείτε το βίντεο:














-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.