Τελευταία Νέα:

Πανσέληνος του Χιονιού: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο


Ενώ ο Φεβρουάριος προβλέπεται σχετικά ήρεμος και εύκολος μήνας για όλα τα ζώδια, δεν μπορεί παρά να έχει τις «αναταράξεις» του στη διάρκεια της Πανσελήνου, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα στις 5 Φεβρουαρίου.
Μάλιστα, ονομάζεται «Φεγγάρι του Χιονιού», λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που ξεσπούσαν συχνά κατά τον δεύτερο μήνα του έτους και δυσκόλευαν τις εργασίες και το κυνήγι. Είναι, επίσης, γνωστό ως «Φεγγάρι της Πείνας».

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο;

Ταύρος
Με τα νεύρα σας θα παίξει το Φεγγάρι του Χιονιού, καθώς οι αλλαγές (τις οποίες δεν αγαπάτε) και οι απρόσμενες εξελίξεις θα είναι πολλές.

Περισσότερο σας αγγίζει στους τομείς του σπιτιού και της οικογένειας, αν και δεν θα παραμείνουν ανεπηρέαστα και τα επαγγελματικά σας.

Μια απρόσμενη χωροταξική αλλαγή θα προκαλέσει εντάσεις. Απαιτείται ψυχραιμία και υπομονή και ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας, διότι η εξάντληση καραδοκεί.

Λέων
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα.

Εκπλήξεις, αλλαγές, ανατροπές και αποκαλύψεις που θα επηρεάσουν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά δεν αποκλείονται.

Νιώθετε διαρκώς αδικημένοι και οδηγήστε εύκολα σε ξεσπάσματα που ίσως σας κάνουν να πάρετε οριστικές αποφάσεις. επιρροή που δέχεστε είναι ιδιαίτερα έντονη και θα σας βάλει στη διαδικασία να κάνετε τον προσωπικό σας απολογισμό και να συνειδητοποιήσετε, με τον εύκολο ή τον δύσκολο τρόπο, το πού βαδίζετε στη ζωή σας.

Σκορπιός
Ανταγωνισμός, θυμός και παιχνίδια εξουσίας θα είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα.

Γίνεστε πιο φιλόδοξοι αυτές τις ημέρες, αν και οι παρορμητικές αντιδράσεις σας δεν βοηθούν τις καταστάσεις.

Βγάλτε από το μυαλό σας πως είστε οι καλύτεροι και διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

Η Πανσέληνος επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά σας με πολλές διαφωνίες και ίσως κάποιες αλλαγές.






marieclaire.gr

















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.