Τελευταία Νέα:

Άρπαξαν 14.000 ευρώ από το ΓΕΛ Σκύδρας – Προορίζονταν για σχολικές εκδρομές


Κλοπή 14.000 ευρώ σημειώθηκε από το γραφείο του διευθυντή του Γενικού Λυκείου Σκύδρας το βράδυ της περασμένης Πέμπτης προς ξημερώματα της Παρασκευής.Πρόκειται για χρήματα που προορίζονταν για σχολικές εκδρομές σε Κέρκυρα και Κομοτηνή. Ο διευθυντής πήγε το πρωί της Παρασκευής 3 Μαρτίου στο γραφείο του και διαπίστωσε ότι το είχαν παραβιάσει.

Από το χρηματοκιβώτιο του σχολείου κλάπηκε το ποσό που έδωσαν οι μαθητές για την εκδρομή της Β’ Λυκείου καθώς και ένα μικρότερο ποσό προκαταβολής για την εκδρομή της Α’ Λυκείου.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου με δική του πρωτοβουλία δίνει δημόσια τον τραπεζικό λογαριασμό του πρακτορείου όπου ο οποιοσδήποτε θελήσει μπορεί να συνεισφέρει οτιδήποτε ώστε τελικά να πραγματοποιηθούν οι εκδρομές στην Κέρκυρα και στην Κομοτηνή .

«Είναι άδικο και κρίμα για τους μαθητες αλλά και για τους γονείς τους , που έδωσαν χρήματα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε να μην πραγματοποιηθούν αυτές οι εκδρομές .

Επειδή οι εκδρομές πρέπει να ‘κλείσουν ‘ ως τουλαχιστον 10/3/23 γιατί είναι 15 Μαρτιου της Β ‘και 19 Μαρτίου της Α και το ποσό είναι μεγάλο , ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί το νωρίτερο που μπορούμε . 

Τράπεζα Πειραιως : GR13 0171 2280 0062 2804 0032 803 

Δικαιούχος : Τουριστικές επιχειρήσεις ΑΦΟΙ Περπεριδη ΟΕ 

Αιτιολογία : ΓΕΛ ΣΚΥΔΡΑΣ 

ΥΓ Οποιος επίσης επιθυμεί μπορεί να απευθυνθεί στον Σύλλογο Γονέων &Κηδεμόνων», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

«Παρά το ότι η αστυνομική έρευνα είναι σε εξέλιξη κι είμαστε συγκλονισμένοι από το γεγονός της κλοπής, οφείλουμε να πούμε ένα ευχαριστώ στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου που με δική του πρωτοβουλία άμεσα έβγαλε ανακοίνωση για συγκέντρωση των χρημάτων των εκδρομών. Και σ’ όποιον άλλον συνεισέφερε ή θα βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση», σημειώνεται σε ανακοίνωση του το Γενικό Λύκειο Σκύδρας.

 Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.  









-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.