Τελευταία Νέα:

Απεργία 16 Μαρτίου: Ποιοι συμμετέχουν – Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ – Σήμερα απεργούν οι δημοσιογράφοι


Ένα διήμερο απεργιακών κινητοποιήσεων ξεκίνησε από σήμερα. Την αρχή κάνουν τα ΜΜΕ τα οποία για 24 ώρες (05:00 σήμερα έως 05:00 αύριο) δεν θα μεταδίδουν ειδήσεις λόγω της 24ωρης απεργίας που προκήρυξε η ΕΣΗΕΑ.
Επίσης, 24ωρη απεργία για την τραγωδία στα Τέμπη προκήρυξαν και ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΕΚΑ για την Πέμπτη (16/3). Με στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, Μετρό, ηλεκτρικό και Τραμ.

Τα λεωφορεία θα τραβήξουν χειρόφρενο από την έναρξη της κυκλοφορίας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 ως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Επίσης για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στην απεργιακή συγκέντρωση, το τραμ και οι συρμοί στις Γραμμές 1, 2, 3 του Μετρό θα κινηθούν από τις 10:00 έως τις 15:00.

Παράλληλα, τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. για την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ. Κατά την ημέρα της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, θα κυκλοφορούν 50 λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας, ενώ κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια της νυχτερινής γραμμής του Αεροδρομίου (Ν1) και της ειδικής υπηρεσίας εξυπηρέτησης ΑΜΕΑ.

Στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, την Πέμπτη 16 Μαρτίου, θα συμμετάσχει και η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας με αποτέλεσμα η Aegean και η Olympic Air να ανακοινώσουν την ακύρωση των προγραμματισμένων πτήσεων του εσωτερικού και του εξωτερικού δικτύου τους.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των εταιριών: «Oι επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια σε πτήσεις που επηρεάζονται, θα λάβουν μήνυμα από την εταιρεία ή από τα αντίστοιχα ταξιδιωτικά γραφεία μέσω των οποίων προμηθεύτηκαν τα εισιτήριά τους. Για τους επιβάτες όλων των πτήσεων που επηρεάζονται παρέχεται η δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίων χωρίς κόστος επανέκδοσης και διαφορά ναύλου. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι επιβάτες να επισκεφθούν το site της Aegean www.aegeanair.com και της Olympic Air www.olympicair.com ή να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα:

Για την Aegean: 801 1120000 (από σταθερό), 210 6261000 (από κινητό)

Για την Olympic Air: 801 801 0101 (από σταθερό), 210 3550500 (από κινητό)»

Δεμένα θα παραμείνουν και τα πλοία στα λιμάνια την Πέμπτη (16/3) λόγω της συμμετοχής της ΠΝΟ στην 24ωρη απεργία.

Κλειστά θα μείνουν αύριο πολλά σχολεία, καθώς ΟΛΜΕ και ΔΟΕ ανακοίνωσαν ότι θα συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις.














-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.