Τελευταία Νέα:

Αλμωπός Αριδαίας - Ηρακλής 2-0





Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για τον δεύτερο γύρο ο Αλμωπός αφού επικράτησε με 2-0 του Ηρακλή στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας. Ο Αλμωπός προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με όμορφο γκολ του Ραφαήλ Πέττα, σκορ που ήταν και το αποτέλεσμα του ημίχρονου εξαργυρώνοντας την καλή παρουσία των παικτών του Γιώργου Τυριακίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας εφάρμοσαν άριστα το πλάνο του προπονητή τους και δεν απειλήθηκαν από τον αντίπαλο ενώ λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης ο Δημήτρης Σουλιώτης σημείωσε ένα υπέροχο γκολ δίνοντας στην ομάδα μας τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές του Αλμωπού πανηγύρισαν την μεγάλη αυτή νίκη με τον κόσμο της ομάδας μας.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Τυριακίδης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ 3 και αφού έδωσε τα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του τόνισε πως η νίκη αυτή στέλνει πολλαπλά μηνύματα αλλά και δίνει σημαντική ψυχολογική ώθηση στην ομάδα μας. Επόμενος αντίπαλος για τον Αλμωπό είναι ο Πανσερραϊκός στο Δημοτικό Στάδιο των Σερρών.

Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας) Βοηθοί: Τσικλητάρη (Πιερίας), Σακάλογλου (Καβάλας) 4ος: Τσιάρας (Καβάλας)

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Παρασκευάς (90′ Καρυπίδης), Μανωλάκης, Κέρθι, Έππας (76′ Ρίβας), Κυριακίδης (76′ λ.τ Μακρυδάκης), Παπαδόπουλος, Πατρινός (66′ Ταχματζίδης), Πέττας (66′ Ασλαμπάλογλου).

Ηρακλής (Τσιώλης): Βελλίδης, Πανάγου (81′ Αλβάρες), Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Σίλβα (72′ Κόκκορης), Πατράλης, Τομάς (81′ Μιστόφσκι), Γιουμπιτάνα, Άλεξιτς, Τότσκα (46′ Κούστα).













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.