Τελευταία Νέα:

Φωτορεπορτάζ: Αλμωπός Αριδαίας - Απόλλων Πόντου 0-0


Ισόπαλοι με 0-0 αναδείχθηκαν ο Αλμωπός Αριδαίας με τον Απόλλων Πόντου στο Δημοτικό στάδιο της Αριδαίας σε μια αναμέτρηση που σημαδεύτηκε απο εντάσεις και σκληρό παιχνίδι

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη παρατάχθηκε στην βασική της σύνθεση με τους Παύλο Έππα και Βαγγέλη Κέρθι που επέστρεψαν μετα την τιμωρία τους ενω απο τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Αλμωπός προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του απέναντι στον Απόλλων Πόντου, με τον Θέμη Πατρινό να εχει την ευκαιρία του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιώργος Τυριακίδης προσπάθησε να φρεσκάρει την ομάδα του, με τους ποδοσφαιριστές του Αλμωπού να ψάχνουν το γκολ μέχρι το τελευταίο λεπτό ενώ καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης δεν απειλήθηκαν χάρη στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας μας.

Τελικά, το 0-0 έμεινε ως το φινάλε με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να πάρουν τη νίκη.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Μπεκιάρης (Καρδίτσας), Τζιουβάρας (Κοζάνης), Βασιλόπουλος (Έβρου) 4ος Μελιτζανίδης (Ημαθίας).

Συνθέσεις:

Αλμωπός (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, (71’ Μακρυδάκης), Κέρθι, Παρασκευάς, Πέλκας, (71’ Ρίβας), Πατρινός, (46’ Παπαδόπουλος), Έππας, (84’ Ταχματζίδης), Πέττας.

Απόλλων (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μουμίν, Ντοναλντόνι, Αμπουντού, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Τσαγκαλίδης, (77’ Καμπρέρα), Μπελεβώνης, (74’ Λαμπίρης), Ντιαλόσι, Εσαλό, (89’ Αραβίδης).








































-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.