Τελευταία Νέα:

Τον… κατάπιε η γη ενώ κοιμόταν! - Το θρίλερ με τον εξαφανισμένο άνδρα επί 10 χρόνια στις ΗΠΑ


Συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από την ημέρα που o Jeffrey Bush έπεσε για ύπνο στην κρεβατοκάμαρά του στη Florida των Ηνωμένων Πολιτειών και από τότε δεν τον είδε κανείς!
Αιτία; Η γη τον κατάπιε στην κυριολεξία, με τις Αρχές να μην έχουν εντοπίσει κανένα ίχνος του ενώ ούτε οι επιστήμονες είναι σε θέση να εξηγήσουν το λόγο που άνοιξε η τρύπα κάτω από το σπίτι του άτυχου άντρα.

«Το πάτωμα κατέρρεε. Θυμάμαι τον άκουγα να ουρλιάζει το όνομά μου. Ήθελα να βοηθήσω τον αδερφό μου αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν μπορούσα να κάνω το παραμικρό», ανέφερε ο αδερφός του Jeffrey, Jeremy, στο ABC.


Το απίστευτο και φυσικά σπάνιο περιστατικό συνέβη τον Μάρτιο του 2013 και έκτοτε καμία έρευνα δεν έχει αποφέρει καρπούς, στην προσπάθεια εξεύρεσης της σορού του Jeffrey.

Σήμερα, το σπίτι φυσικά έχει γκρεμιστεί από τις Αρχές, ενώ το σημείο είναι περιφραγμένο καθώς στη μέση του υπάρχει μια τεράστια τρύπα.



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.