Τελευταία Νέα:

Γιώργος Καραϊβάζ: Πάνω από 300 βίντεο εξέτασε η αστυνομία για να χαρτογραφήσει τη διαδρομή του βαν


Τις έρευνες για την πλήρη εξιχνίαση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ συνεχίζει η αστυνομία την ώρα που έχει περάσει χειροπέδες σε δυο άτομα που εμπλέκονται στην εκτέλεση του δημοσιογράφου.
Οι αρχές στην κυριολεξία χτένισαν την περιοχή μετά την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβαζ και φέρεται να εξέτασαν πάνω από 300 βίντεο προκειμένου να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Συγκεκριμένα για πολλούς μήνες οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών ανέλυαν καρέ καρέ πάνω από 300 βίντεο από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης της κυκλοφορίας στην περιοχή έτσι ώστε να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή του λευκού βάν.

Η διαδρομή και η πορεία που ακολούθησαν η μηχανή και το λευκό βαν που χρησιμοποίησαν οι δράστες αποτέλεσαν ένα από τα κλειδιά έτσι ώστε να αρχίσει να ξεκλειδώνει η υπόθεση.

Το συγκεκριμένο βαν άλλωστε ήταν και αυτό που οδήγησε στη σύλληψη των δύο πρώτων εμπλεκόμενων στην υπόθεση της δολοφονίας Καραϊβάζ.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την υπόθεση εντόπισαν το λευκό αυτοκίνητο, που ακολουθούσε τις κινήσεις των δύο δραστών της δολοφονίας του δημοσιογράφου, οι οποίοι αποχώρησαν από το σημείο με μηχανάκι.

Όπως αποκαλύφθηκε το λευκό βαν ανήκει στην εταιρεία της συζύγου ενός εκ των δύο δραστών και το οδηγούσε ο ένας από τους συλληφθέντες, συγκεκριμένα ο 48χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Καλλιακμάνη που ανέφερε στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», το άτομο που φέρεται να εκτέλεσε τον Γιώργο Καραϊβάζ είναι το άτομο που κάθεται πίσω από τον οδηγό του μηχανάκι.

Ο επιβάτης από το μηχανάκι φαίνεται σε ένα σημείο να κατεβαίνει από αυτό, αφού γίνεται η εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου, και να ανεβαίνει στο λευκό βαν.

Να επισημανθεί ότι στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα τρία άτομα για τα οποία δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία ώστε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Τα δύο αδέρφια που έχουν συλληφθεί χρησιμοποίησαν δύο «επιχειρησιακά» κινητά τηλέφωνα που ενεργοποιήθηκαν μόνο για μία φορά, την ημέρα της δολοφονίας.

Τα κινητά έχουν αγοραστεί από κατάστημα στους Αμπελόκηπους και αυτός που το έχει συνδέεται με άτομο, το όνομα του οποίου είναι ένα από τα τρία που περιλαμβάνεται στη δικογραφία.











-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.