Τελευταία Νέα:

Πόσο αγόρασε Ελβετός το ακριβότερο διαμέρισμα στην Αθήνα

Μία από τις πιο ακριβές συναλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στον τομέα των οικιστικών ακινήτων ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες στην αποκαλούμενη περιοχή των Ανακτόρων.

Ελβετός επιχειρηματίας κατέβαλε 18 εκατ. ευρώ ή 56.000 ανά τ.μ. για ένα ρετιρέ 320 τ.μ. με θέα στην Ακρόπολη, το Λυκαβηττό, το Καλλιμάρμαρο και τη θάλασσα έως τον Αργοσαρωνικό, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της «Καθημερινής».

Πρόκειται για ένα παλαιάς κατασκευής ρετιρέ με ασανσέρ που εξασφαλίζει απευθείας πρόσβαση σε αυτό. Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι ο νέος ιδιοκτήτης πρόκειται να προχωρήσει σε εργασίες ανακαίνισης το προσεχές διάστημα.

Το αμέσως επόμενο τίμημα ανά τετραγωνικό στο κέντρο της Αθήνας, χαμηλότερο σε ποσοστό άνω του 50%, αλλά σημαντικά μεγαλύτερο από τον μέσο όρο, αφορούσε τις αγορές 50 πολυτελών διαμερισμάτων του σχεδιαζόμενου ολοκληρωμένου τουριστικού συγκροτήματος, που θα λειτουργήσει, με χρονικό ορίζοντα το 2025, στη θέση του Χίλτον, υπό την επωνυμία Conrad.

Οι δύο τελευταίοι όροφοι, που βρίσκονται κάτω από το παλαιό Galaxy, πωλήθηκαν προς 24.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, ενώ οι δύο από κάτω όροφοι άλλαξαν χέρια έναντι 21.000 ευρώ ανά τ.μ., σύμφωνα με την «Καθημερινή».







-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.