Τελευταία Νέα:

Βασίλης Καρράς: H νέα φωτογραφία μετά την περιπέτεια της υγείας του


Ο Βασίλης Καρράς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο 42 κιλά λιγότερα από όταν μπήκε. Είναι πολύ καλά πλέον, είχε δηλώσει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή «Super Κατερίνα».
Το ίδιο επιβεβαίωσε και ο καλός φίλος του Βασίλης Καρρά, Νίκος Ζωϊδάκης, σχολιάζοντας πως δεν κινδυνεύει από κάτι, αλλά έχει επανέλθει πλήρως η υγεία του. Αυτή τη στιγμή, μάλιστα, βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας νέα τραγούδια.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Πόλης Μαυρόπουλος πόζαρε με τον Βασίλη Καρρά σε φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.

«Καλλιτέχνη μου. Νέο τραγούδι έρχεται», έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε τη φωτογραφία

Το πρόβλημα υγείας


Ο Βασίλης Καρράς υποβλήθηκε αρχές Νοεμβρίου του περασμένου έτους, σε χειρουγική επέμβαση στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Η αδιαθεσία και η νοσηλεία του στο Βενιζέλειο

Εκείνο το διάστημα, ο τραγουδιστής είχε αισθανθεί αδιαθεσία κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης, σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου της Κρήτης και είχε κριθεί σκόπιμο, να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο τραγουδιστής είχε νοσηλευτεί σε σταθερή κατάσταση στην Παθολογική Κλινική του Βενιζέλειου. Πληροφορίες έχουν αναφέρει πως ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει χρόνιες παθήσεις.


Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.