Τελευταία Νέα:

(Vid) Μακεδονικός - Αλμωπός Αριδαίας 1-0


Τον Μακεδονικό αντιμετώπισε η ομάδα μας στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Bettson Super League 2.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τυριακίδη ξεκίνησαν καλά την αναμέτρηση και προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα σε ένα παιχνίδι που ήταν αρκετά ισορροπημένο από τις δύο ομάδες με το μυαλό τους πρωταρχικά να βρίσκεται στην σωστή αμυντική λειτουργία και στην αποφυγή λαθών. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακεδονικός προσπάθησε να απειλήσει και να αυξήσει την πίεση ωστόσο η ομάδα μας είχε καλή αμυντική λειτουργία και έναν Ντόκιτς που κρατούσε ανέπαφη την εστία του.

Στο 92ο λεπτό ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε την έσχατη των ποινών σε μια έξοδο του Ντόκιτς, όπου φαίνεται να βρίσκει το κεφάλι του ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού σε προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα.

Ο Ντόκιτς απέκρουσε αρχικά ενώ στη συνέχεια ο Στέλιος Τσουκάνης σκόραρε χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Μακεδονικός (Ζαζόπουλος): Γουναρίδης, Σαραγιώτης, Μιλισάβλιεβιτς (64′ Λεωνιδόπουλος), Σιμόνι (64′ Σαραντίδης), Μπρατσιάνι (64′ Χασάνογλου), Σιατραβάνης, Ζαφειράκης (80′ Τσιλιγκίρης), Τσουκάνης, Λισγάρας, Γκέντσογλου (83′ Γαρύφαλλος), Παναγιωτούδης.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σουλιώτης, Παρασκευάς, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Κέρθι, Έππας (60′ Ασλαμπάλογλου), Μακρυδάκης (74′ Πέλκας), Παπαδόπουλος (90′ Ρίβας), Ταχματζίδης (60′ Τσιπούρας), Πέττας (90′ Πατρινός).

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας η Βέροια στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας στις 19/04/2023 (Ώρα: 15:15).















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.