Τελευταία Νέα:

Έγινε viral : Κατάπιε ασύρματο ακουστικό στον ύπνο του – Το εντόπισε όταν έβαλε μουσική




Ο νεαρός άνδρας από την Κίνα αποκοιμήθηκε φορώντας τα ασύρματα ακουστικά του. Όταν ξύπνησε γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας για να πάει στην τουαλέτα, παρατήρησε ότι ένα από τα ακουστικά είχε χαθεί.

Στην προσπάθειά του να εντοπίσει το ακουστικό που έλειπε, τα άνοιξε και έβαλε μουσική, όμως διαπίστωσε ότι ο ήχος ακουγόταν μέσα στην κοιλιά του

Ο άνδρας με το ψευδώνυμο Xiaoyong επισκέφτηκε αμέσως το νοσοκομείο γύρω στις 04:00 το πρωί και η ακτινογραφία του επιβεβαίωσε ότι το ακουστικό ήταν πράγματι μέσα στην κοιλιά του.

Σοκ από την ακτινογραφία

Οι εικόνες από την ακτινογραφία δείχνουν ότι το ακουστικό να βρίσκεται στο στομάχι του.

Στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν οι γιατροί έμειναν άφωνοι όταν άκουγαν τη μουσική μέσα από το στομάχι του νεαρού. Βίντεο του Xiaoyong που βιντεοσκόπησε τη φωνή να βγαίνει από το στομάχι του έγινε viral στο διαδίκτυο.

Οι γιατροί του έδωσαν κάποια φάρμακα για να αποβάλει τα ακουστικά από το στομάχι του και εάν αυτά δεν λειτουργούσαν, θα χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της συσκευής.














-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.