Τελευταία Νέα:

Πώς χάκερ έκλεψαν από τη Γωγώ Φαρμάκη 7.000 ευρώ – Το βίντεο στο TikTok


Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok η Γωγώ Φαρμάκη περιέγραψε πώς έπεσε θύμα χάκερ, που της άρπαξε 7.000 ευρώ.
«Όταν έφτασε η ώρα να ψάξω σπίτι στην Νέα Υόρκη, ήμουν μόνη μου, δεν είχα κάποιον εκεί. Τότε έλεγα με την κολλητή μου τη Δέσποινα που η μητέρα της έμενε στη Νέα Υόρκη, να πάμε εκεί. Έκανα αίτηση στη σχολή που ήθελα να πάω και με δέχτηκαν. Βρίσκω ένα τέλειο σπίτι στο Μανχάταν, δίπλα στο Central Park, ένα ονειρικό σπίτι. Για τρεις μήνες το σπίτι αυτό έκανε 7.000. 

Όλα μια χαρά, είχα μιλήσει μαζί τους. Βάζω την κάρτα μου να κλείσω και να πληρώσω το σπίτι για τους τρεις μήνες που θα ήμουν στην Νέα Υόρκη, είχα βγάλει βίζα, ήταν όλα έτοιμα. Με το που βάζω την κάρτα μου να πληρώσω 7.000 ευρώ, χάκερς μου κλέβουν 7.000 από τον λογαριασμό. Μπήκα να πληρώσω και μου έλεγε απορρίφθηκε η κάρτα σας» αναφέρει.

«Τη στιγμή που εγώ πληκτρολόγησα στο γνωστό site με τα σπίτια 7.000 ευρώ και έβαλα και τον αριθμό της κάρτας μου, εκείνη τη στιγμή μου έλεγε ότι το υπόλοιπο δεν επαρκεί. Συνειδητοποιώ ότι λείπουν τα λεφτά από τον λογαριασμό μου, τρελάθηκα, να κλαίω, να τσιρίζω, να φωνάζω. Να μη μπορεί να με συνεφέρει κανένας. Έλεγα “τελείωσε, δεν θα πάω Αμερική και ποιος μου πήρε τα λεφτά”» πρόσθεσε.

«Έβαλα δικηγόρο, πήγα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, πλήρωσα τον δικηγόρο. Προσκόμισα όλα τα έγγραφα, τα στοιχεία, τα email που είχα ανταλλάξει. Δεν βρέθηκε ποτέ άκρη. Εγώ δεν το κυνήγησα τόσο; Εκείνοι δεν ασχολήθηκαν πολύ; Από εκείνη τη στιγμή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την κάρτα μου, πάντα πληρώνω paypal, μετρητά, ή prepaid κάρτες. 

Οι 7.000 δεν βρέθηκαν ποτέ… Κανένας ποτέ δεν με αποζημίωσε για το ποσό. Παρ’ όλα αυτά εγώ πήγα στην Αμερική, έκανα τις σπουδές μου. Θα πήγαινα για τρεις μήνες και έμεινα πέντε χρόνια. Έχω τόσες πολλές ιστορίες από την Αμερική να σας πω. Δεν πειράζει, χαλάλι» είπε η Γωγώ Φαρμάκη.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.