Τελευταία Νέα:

H Google ίσως διαγράψει το λογαριασμό σας αν έχετε να τον χρησιμοποιήσετε για καιρόΗ Google φαίνεται πως μπαίνει σε διαδικασία εκκαθάρισης παλαιών λογαριασμών που πλέον δεν χρησιμοποιούνται.
Η εταιρεία ανανέωση την πολιτική ορθής χρήσης των υπηρεσιών της και μάλιστα αναφέρει πως μπορεί να διαγράψει όλα τα δεδομένα σας (mails, φωτογραφίες κτλ) αν δεν έχετε συνδεθεί online τουλάχιστον μία φορά τα τελευταία δύο χρόνια.

Η νέα αυτή πολιτική θα εφαρμοστεί από τον φετινό Δεκέμβριο το νωρίτερο και έτσι όσοι ενδιαφέρονται να δουν τι έχουν ξεχασμένο, θα έχουν τον κατάλληλο χρόνο μπροστά τους.

Μάλιστα, ξεκαθαρίζεται πως αν τα δεδομένα ενός λογαριασμού διαγραφούν δεν θα μπορούν να επανέλθουν, ενώ αυτόματα και η ηλεκτρονική διεύθυνση που υπήρχε θα αποδεσμευτεί και θα γίνει άμεσα διαθέσιμη για νέους χρήστες.

Οι δράσεις που θα απαιτούνται για να διατηρηθεί ανοιχτός ένας λογαριασμός θα είναι απλές: πχ. η αποστολή ή ανάγνωση ενός mail, η χρήση του Google Drive, η θέαση ενός YouTube video, το κατέβασμα μιας εφαρμογής στο Google Play Store, η χρήση του Google Search ή και η είσοδος σε μια υπηρεσία με τη χρήση του λογαριασμού.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.