Τελευταία Νέα:

Επίσκεψη στην καλοκαιρινή γιορτή του 1ου Δημ. Σχολείου Αριδαίας, με θέμα: «Μικρασιάτικη Βεγγιέρα»Την Τρίτη 13 Ιουνίου 2023, με ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση παραβρεθήκαμε στην καλοκαιρινή γιορτή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας, με θέμα: «Μικρασιάτικη Βεγγιέρα», όπου οι μαθητές/τριες χόρεψαν χορούς της Μικρασιατικής Παράδοσης.

Επίσης, στην εκδήλωση συμμετείχε και η Ιστορική και Λαογραφική Εστία Αλμωπίας, «Αλησμόνητες Πατρίδες», με το χορευτικό τμήμα, σε μία άψογη εμφάνιση αφήνοντας σε όλους,  τις καλύτερες εντυπώσεις.

 Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης, στον  Διευθυντή  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας κ. Κωτόπουλο Σωκράτη, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, τόσο  για την πολυετή προσφορά του, ως Διευθυντής στο 1Ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, όσο και για την άριστη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό, καθώς και στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, τα μέλη του οποίου είναι αρωγοί στο έργο του σχολείου και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε χτίσει μια γέφυρα κοινής πορείας, βάζοντας όλοι το λιθαράκι μας, με σκοπό την υλοποίηση των  αιτημάτων  του 1ου Δημοτικού Σχολείου, τα οποία αποβλέπουν στο μέγιστο στην εύρυθμη και σωστή λειτουργία του σχολείου.

Ευχόμαστε σε όλους, ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΝΑΝΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.