Τελευταία Νέα:

Ο ΕΟΦ προειδοποιεί για τα συμπληρώματα διατροφής W-loss και Ideal-Forte


Την προσοχή των καταναλωτών για τα συμπληρώματα διατροφής «W-loss» και «Ideal Forte», που διαφημίζονται για απώλεια βάρους, εφιστά ο ΕΟΦ ώστε να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον Οργανισμό.
Τα συμπληρώματα διατροφής, αναφέρει ο ΕΟΦ, διαφημίζονται στο ίντερνετ ωστόσο δεν είναι γνωστοποιημένα συμπληρώματα διατροφής και δεν νομιμοποιούνται να φέρουν ισχυρισμούς περί απώλειας βάρους.

Σημειώνεται ότι τα «W-loss» και «Ideal Forte» διακινούνται διαδικτυακά μέσω ιστοσελίδων, ενώ οι εταιρείες που είναι υπεύθυνες για την κυκλοφορία τους είναι άγνωστες.

Επισημαίνεται ότι κατά την παραγγελία των προϊόντων μέσω των ιστοσελίδων, οι καταναλωτές καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους σε μια έτοιμη φόρμα παραγγελίας, χωρίς να γνωρίζουν είτε που απευθύνουν τα στοιχεία τους, είτε ποιος θα τα διαχειριστεί, είτε την εταιρεία που έχει τη νομική ευθύνη του προϊόντος.

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους είτε το «W-loss», είτε το «Ideal Forte», να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.


Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.