Τελευταία Νέα:

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Δουλεύουμε καθημερινά για ασφαλείς δρόμους»


Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο τμήμα του δρόμου από Μαυροβούνι μέχρι τη διασταύρωση Σεβαστιανών, σε μήκος 3.100 μέτρων.

Οι εργασίες βελτίωσης του οδοστρώματος, πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου  «Συντήρηση οδοστρωμάτων σε τμήματα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας (περιοχή Μαυροβουνίου, Ριζαρίου, Δροσιάς, Αγίου Αθανασίου), συνολικού προϋπολογισμού 1.510.000 ευρώ.

Το πρωί, ο Αντιπεριφερειάρχης, Ιορδάνης Τζαμτζής, επισκέφθηκε το εργοτάξιο μαζί με τη Δήμαρχο Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας του με τους Δημάρχους της Π.Ε. Πέλλας, για την καλύτερη επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν.

Αφού ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών, ο κ. Τζαμτζής  αναφέρθηκε στην προσήλωσή του σε έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ασφάλεια των πολιτών. «Τα συνεργεία μας βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους, σε ακολουθία με την κεντρική επιλογή μας, που είναι οι ασφαλέστεροι, κατά το δυνατόν, δρόμοι για όλους εμάς που κατοικούμε στην Πέλλα και τους επισκέπτες της περιοχής μας» τόνισε ο κ. Τζαμτζής εκφράζοντας ικανοποίηση για το αποτέλεσμα των εργασιών.

Σε εφαρμογή της στρατηγικής για την οδική ασφάλεια, ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση τμήματος της Επαρχιακής Οδού Σκύδρας – Ριζού, μήκους 250 μέτρων, που εντάσσεται στο πρόγραμμα «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Πέλλας 2020-2021-2022».

Συνεχίζονται αδιαλείπτως και οι παρεμβάσεις, σε τμήματα της Επαρχιακής Οδού, για την προστασία του οδοστρώματος από τη ροή ομβρίων υδάτων, στο πλαίσιο του έργου « Αποκατάσταση Υφιστάμενων Τεχνικών Οδικού Δικτύου 2021».  Σχετικές εργασίες ολοκληρώθηκαν αυτές τις ημέρες, στην Ε.Ο. Έδεσσα – Θεσσαλονίκη, πριν το Ριζάρι, στην Επαρχιακή Οδό Κλεισοχώρι – Σωτήρα και Έδεσσα – Κλεισοχώρι, στο ύψος του ΦΟΕ-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.