Τελευταία Νέα:

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


Βρισκόμαστε στην εκπνοή μίας ακόμη σχολικής χρονιάς, η οποία κύλησε ομαλά καθόλη τη διάρκειά της, αντιμετωπίζοντας όλα τα ζητήματα με αποτελεσματικότητα, αμεσότητα, μεθοδικότητα, συνέπεια, με απώτερο στόχο την σωστή και εύρυθμη λειτουργία όλων των Σχολικών Μονάδων.

Για ακόμη μία χρονιά,  θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο σύνολο της  Σχολικής Κοινότητας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αλμωπίας, για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα.

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας, θα συνεχίσει με κάθε δυνατό τρόπο την προετοιμασία για την επόμενη σχολική χρονιά, ώστε να υπάρχει πλήρη ετοιμότητα σε όλες τις σχολικές μονάδες.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους μαθητές, τους δασκάλους και τις οικογένειές τους, να έχουν ένα όμορφο και ξένοιαστο  καλοκαίρι, με υγεία, αγάπη, ευτυχία!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΑΝΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.