Τελευταία Νέα:

Επίδομα παιδιού: Αλλάζει από το 2024 ο τρόπος καταβολής

Αλλάζει από το 2024 ο τρόπος καταβολής του επιδόματος τέκνων οι δικαιούχοι θα κληθούν να παραλάβουν μια προπληρωμή κάρτα στην οποία θα πιστώνεται το 50% του επιδόματος που θα δικαιούνται εφόσον φυσικά πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια.

Σε αυτήν θα πιστώνεται το 50% του επιδόματος ενώ το υπόλοιπο 50% θα εξακολουθήσει να πιστώνεται κανονικά στον τραπεζικό λογαριασμό.

Το νέο μέτρο θα νομοθετηθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αλλά η αλλαγή στον τρόπο πληρωμής του επιδόματος θα ξεκινήσει από το 2024 και μετά.

Ο λόγος είναι ότι θα πρέπει να εκδοθούν και να διανεμηθούν με ασφαλείς διαδικασίες οι προπληρωμένες κάρτες στους εκατοντάδες χιλιάδες δικαιούχους.

Έως τότε, το αρμόδιο υπουργείο θα έχει ολοκληρώσει τις διαβουλεύσεις με τράπεζες, αλυσίδες supermarket και άλλους φορείς για να προωθήσει δύο «εκπλήξεις που προετοιμάζονται.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.