Τελευταία Νέα:

Ο Νίκος Παρούτογλου από το Ξενιτείδιο:" Ήρθε η ώρα αυτή η δυνατή ομάδα των 256,να πάρει τις τύχες της Αλμωπίας στα χέρια της.""Ο Νίκος Παρούτογλου από το Ξενιτείδιο: Ήρθε η ώρα αυτή η δυνατή ομάδα των 256,να πάρει τις τύχες της Αλμωπίας στα χέρια της."
Μέσα σε ένα ενθουσιώδες και πανηγυρικό κλίμα,ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Παρούτογλου,απευθύνθηκε χθες Τρίτη στο σύνολο των υποψηφίων του,στο Ξενιτείδιο στην Αριδαια.

Η πολιτική πρωτοβουλία ήταν συνέχεια ενός συγκροτημένου σχεδιασμού,ο οποίος θα κορυφώνεται σταδιακά προς τις εκλογές της 8 Οκτωβρίου.

Κυρία χαρακτηριστικά της εκδήλωσης ήταν το πάθος και η σαφήνεια των επιχειρημάτων από πλευράς του υποψήφιου Δημάρχου και η αντίδραση του σώματος των 256 υποψηφιων,αφού τον διέκοπταν συνεχώς με χειροκροτήματα.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και μια σειρά έξυπνων θεματικών,πολιτικών παρεμβάσεων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος στα κυριότερα σημεία της ομιλίας του τόνισε:


"Ξεκινήσαμε το 2019 ένα υπέροχο ταξίδι δημιουργίας.
Είμαι περήφανος που σήμερα στέκομαι μπροστά σας συγκινημένος,μαζί με καινούργιους φίλους.

Στόχος να ανανεώσουμε την θέληση για καθημερινό αγώνα,για έναν Δήμο ανάπτυξης και προοπτικής.

Συνέχισε απευθυνόμενος στους συνεργάτες του λέγοντας"..βλέπω στα πρόσωπά σας την θέληση,σαν μια οικογένεια που ενώνεται για να δημιουργήσει κάτι καινούργιο,ένα καλύτερο αύριο..."


Για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου είπε, ότι δεν είναι μόνο το πολυπληθέστερο,αλλά κυρίως συμπυκνώνει και αντιπροσωπεύει την κοινωνική διαστρωμάτωση της Αλμωπιας


Στη συνέχεια περιέγραψε συνοπτικά το πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου του,με τα βασικότερα σημεία να συνοψίζονται:


1. Αναφορά στις παθογένειες που χαρακτήριζαν την αυτοδιοίκηση,καταγγέλοντας τον δημαρχοκεντρικό συγκεντρωτισμό.


2. Στο μοντέλο διοίκησης,δίνοντας βαρύτητα στο λειτουργικότητα τον ρεαλισμό και κυρίως στην αλλαγή νοοτροπίας.


3. Στο μοντέλο ανάπτυξης με ιδιαίτερη επιμονή,αφού αποτελεί προεξάρχουσα προτεραιότητα για κοινωνική συμφωνία όλης της περιοχής.


4. Αποσαφήνιση του όρου ανάπτυξης,λέγοντας ότι δεν είναι γενικόλογη έννοια,αλλά ο πολλαπλασιασμός του τοπικού προϊόντος-του χρήματος-κατι σαν ένα τοπικό Α ΕΠ.

5. Στον σχεδιασμό των προτεραιοτήτων(εργων),είτε αφορούν τα συνεχιζόμενα,είτε τα εντός της 5ετίας,ειτε τις παρεμβάσεις μέλλοντος.


6. Αναφορά στην αγροτική οικονομία με κατάθεση πέντε κρίσιμων προτάσεων.


7. Στον εναλλακτικό τουρισμό, χαρακτηρίζοντάς τον σαν την μεγάλη ευκαιρία για οικονομική εκτόξευση της Αλμωπιας.


8. Στην περιοχή των λουτρών με συγκεκριμένο σχέδιο,γιατί αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για τον Δήμο,καθώς επίσης και πιλοτικό για την ευρύτερη περιοχή.


Στο κλείσιμο της ομιλίας ο υποψήφιος δημαρχος μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα,κάλεσε τους υποφηφίους να επιστρέψουν στους εργασιακους χώρους,στα χωριά τους,δίνοντας γη μάχη σπίτι σπίτι,ψήφο ψήφο.


Είπε χαρακτηριστικά." Ήρθε η ώρα η ομάδα των 256 να πάρει τις τύχες στα χέρια της.
Ζητάμε την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ίδιοι.
Νίκη για το ψηφοδέλτιο "Αλμωπία ψηλα"θα είναι δική σας νίκη,νίκη όλων των ανιδιοτελών Αλμωπιαίων πολιτων".
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.