Τελευταία Νέα:

Τοποθέτηση οστεοφυλακίων στο Δημοτικό Κοιμητήριο Αριδαίας
Ο Δήμος Αλμωπίας προέβη σε προμήθεια και τοποθέτηση 15 οστεοφυλακίων συνόλου 255 οστεοθυρίδων, στο Δημοτικό Κοιμητήριο Αριδαίας, συνολικού κόστους 37.107€. Η τοποθέτηση έγινε στο συγκεκριμένο κοιμητήριο, διότι αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα χωρητικότητας.

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, μετά από εισήγηση της Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου, κυρίας Πολυξένης Νάνου, εκπόνησε τη μελέτη για την προμήθεια θυρίδων οστεοφυλακίων με στόχο την αποσυμφόρηση και την καλύτερη διαχείριση των ταφών, των εκταφών, των επισκευών και των συντηρήσεων. Οι θέσεις τοποθέτησης, υποδείχθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία και οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν από ειδικό συνεργείο του προμηθευτή.

Με αυτόν τον τρόπο, επιλύεται ένα χρόνιο ζήτημα που απασχολούσε τον Δήμο Άλμωπίας.
Παράλληλα, η τοποθέτηση οστεοφυλακίων θα διεκπεραιωθεί και στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας ώστε να επιτευχθεί μια ορθότερη διαχείριση στους χώρους των κοιμητηρίων.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας

Μπάτσης Χρήστος-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.