Τελευταία Νέα:

Φώτο : Ίδα Αλμωπίας - Όταν η εξουσία κάνει...θαύματα!

Επιμέλεια άρθρου : ΜΣ

Ως εκ θαύματος λοιπόν, οι κάτοικοι του χωριού της Ίδας, αποκτούν επιτέλους...παιδική χαρά!

Και ποιος είπε ότι δεν γίνονται θαύματα άλλωστε!

Όπως σας προαναφέραμε σε άρθρο μας, έπειτα από γραπτή διαμαρτυρία που κατέθεσε γονιός στην εφημερίδα μας Almopia24, προxωρήσαμε στην δημοσίευσή της και έτσι υπήρξε... κινητικότητα!

Οι κάτοικοι ενός χωριού γεμάτο ζωή και παιδικές φωνές, ζητούσαν επί χρόνια το αυτονόητο για τα παιδιά τους: παιδική χαρά! Βρίσκοντας πάντα τόιχο, σκοντάφτοντας επανειλημμένα πάνω σε αστείες δικαιολογίες όπως αποδεικνύεται τώρα, διαμαρτυρήθηκαν για έναν χώρο που είναι σημείο αναφοράς για το χωριό τους και επί δεκαετίες πριν διακοσμούταν με κούνιες, τραμπάλες και τσουλήθρες. 

Τώρα πια, κι εν μέσω του προεκλογικού πυρετού(!) , μπορούν ελεύθερα να χαίρονται!

 Εύγε στην δημοτική αρχή που κόπιασε και εντός μιας ημέρας "φύτρωσε" στο κέντρο του χωριού και μάλιστα δίπλα στα παλιά και σκουριασμένα σίδερα της προηγούμενης παιδικής χαράς, αυτό που έλεγε πως δεν μπορούσε για χρόνια!!!

Ποιο ήταν (εύλογα θα αναρωτιέστε) το κώλυμα τόσα χρόνια;;

Και έχετε στο νου σας ότι ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο και κυρίως δεν εξαγοράζεται.
Και καλό θα είναι να προβούν και στην άμεση καθαριότητα του χώρου γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβετε μέσα στα χόρτα! 

Και επειδή το θέμα δημοσιοποιήθηκε από mail  που ήρθε στην σελίδα μας, κοινοποιούμε και το μαιλ που ήρθε ως ευχαριστήριο προς την δημοτική αρχή:

"Δεν πέρασαν πολλές μέρες από την ανάρτηση για έλλειψη παιδικής χαράς στην Ίδα και σήμερα 28-09-2023 ξεκίνησε η κατασκευή της. Ευχαριστούμε την δημοτική αρχή για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της παιδικής χαράς, γιατί όπως οφείλουμε να τονίζουμε τα αρνητικά οφείλουμε να τονίζουμε και θετικά γιατί κύριο μέλημά μας είναι η ανάπτυξη του τόπου μας, γιατί η αγάπη μας για το χωριό είναι πάνω από πολιτικές ιδεολογίες και πάνω από κομματικές παρατάξεις! Ευχαριστούμε πολύ και πάλι!"

 Μένει ακόμα να δούμε σε φωτογραφικό υλικό και τον κόπο των υποψήφιων των ερχόμενων δημοτικών εκλογών.


























Οι εικόνες είναι αποκλειστικά του Almopia24 





-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.