Τελευταία Νέα:

Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος: “Μπράβο Φαίδων” – Η ομάδα δρομέων που ξεχωρίζει τρέχει στα 5χλμ


Εκτός από τα ρεκόρ και τις επιδόσεις, τα βλέμματα τραβούν ομάδες δρομέων που αποφάσισαν να συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση του 11ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης με έναν… εναλλακτικό τρόπο.
Αυτό ακριβώς είχαν στο μυαλο τους εργαζόμενοι της εταιρείας “ΦΑΙΔΩΝ”, στο Κιλκίς.

Ετοίμασαν μπλουζάκια στις αποχρώσεις λευκού και κόκκινου τα οποία γράφουν τις πολύ γνωστές φράσεις: “Μπράβο Φαίδων” και “Ωραίος ο Φαίδων”, που έχουν γίνει viral και με τη “βοήθεια” του πρωθυπουργού Κυριακού Μητσοτάκη, κυρίως μέσα από το TikTok.

Η ομάδα των εργαζομένων της εταιρείας συμμετέχει για πρώτη φορά στη διοργάνωση και στο πλευρό της φυσικά είναι και μέλη των οικογενειών τους, που τους στηρίζουν εμπράκτως, καθώς θα τρέξουν και εκείνοι μαζί τους.

Η ομάδα πρόκειται να συμμετέχει στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5χλμ με αφετηρία το Δημαρχιακό Μέγαρο και τερματισμό το άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Όλη η ομάδα είναι έτοιμη και -εκτός από viral- έχει βάλει στόχο να πετύχει υψηλές επιδόσεις στη διαδρομή.











-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.