Τελευταία Νέα:

Αριδαία: 42ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΘΕ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ και ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΖΩΗ πριν λίγη ώρα!!


Μοιάζει #ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως είναι αληθινό, μέσα σε 5 ημέρες 3 θύματα εξωνοσοκομειακής καρδιακής ανακοπής επέστρεψαν στη ζωή !!! με ΚΑΡΠΑ και χρήση ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ, εδώ στην Ελλάδα!!!

Ο 42χρονος καθηγητής κατέρρευσε έξω από το φροντιστήριο που εργάζεται, στο Κέντρο της Αριδαίας!! Ο Γ.Μ. (Ναυαγοσώστης), τον είδε, προσέγγισε, αναγνώρισε ότι δεν αναπνέει φυσιολογικά και ειδοποίησε το 166!

Αυτό που έσωσε την ζωή του 42χρονου είναι πως ξεκίνησε άμεσα Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), καλώντας παράλληλα την #ΟΜΑΔΑ #ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ #ΑΝΑΝΗΠΤΩΝ που εκπαίδευσε το KIDS SAVE LIVES, λέγοντας να του φέρουν ΑΜΕΣΑ τον δημόσιο #Απινιδωτή!

Η κινητοποίηση ήταν άμεση, αρκετά άτομα των εθελοντών Αριδαίας (Αλεξάνδρος Καρατζάς και οικογένεια Κανονίδη) κατέφθασαν με την #ΛΥΣΗ στα χέρια τους και μετά από μία ΑΠΙΝΙΔΩΣΗ, η καρδιά του καθηγητή  ξεκίνησε να χτυπάει και πάλι..........!!!!

Συγκίνηση στις πρώτες αναπνοές......

Το θύμα #διακομίσθηκε επειγόντως στο πλησιέστερο Νοσοκομείο με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αυτή τη στιγμή διακομίζεται εκ νέου στο εφημερεύων Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης!

Είναι συγκινητικό, η Ελλάδα μας καθημερινά βελτιώνεται, εκπαιδεύεται στην ΚΑΡΠΑ, οργανώνεται σε επίπεδο κοινότητας, τοποθετεί ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ και σώζει Ζωές ΞΑΝΑ, ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ μέσα σε 5 ημέρες!!!

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α σε όλους, η δύναμη της ΟΜΑΔΑΣ έσωσε μία ακόμη ζωή!!!

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ της Αριδαίας Σώζει Ζωές!! Διαθέτει 200 πιστοποιημένους First Responders και 1,000 εκπαιδευμένους μαθητές με πρωτοβουλία του Alexandros Karatzas και της Mirsini Filianaki , καθώς και 6 ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ ⚡️⚡️⚡️

Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ έχει προετοιμαστεί;;

Γίνε σαν την Αριδαία!! Ζήτησε μας βοήθεια για τα πρώτα βήματα: https://kidssavelives.gr/epikoinonia/




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.