Τελευταία Νέα:

Γιατί επέμενε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Παρούτογλου για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της Δ.Ε.Υ.Α σε "κουμπάρους" και "φίλους" στο ΔΣ του δήμου Αλμωπίας


Στην πληρωμή χρηματικών ποσών μέσω χρηματοδότησης προχώρησε η ΔΕΥΑ Αλμωπίας το προηγούμενο διάστημα.
Εξόφλησε όλους όσοι είχαν στα χέρια τους τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις. Πληρώθηκαν αρκετοί και μέσα σε αυτές τις πληρωμές ήταν και οφειλή ύψους 300.000€ περίπου σε επιχειρηματία της Αριδαίας.

Στο θέμα αναφέρθηκε κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο νέος Δήμαρχος κ. Παρούτογλου Νικόλαος λέγοντας πως όλες οι φημολογίες περί "κουμπάρων" και φίλων τελικά έπεσαν για άλλη μια φορά στο κενό.

Για να θυμίσουμε στον κόσμο της Αλμωπίας, ότι προεκλογικά μέσα σε όλα τα ασύστολα ψεύδη που κυκλοφορούσαν από τους πολιτικούς αντιπάλους του κ. Παρούτογλου ήταν και ότι αν εκλεγεί δήμαρχος θα πληρώσει μεγάλο μέρος μέσω της ΔΕΥΑ Αλμωπίας σε φίλο του ως αντάλλαγμα για την βοήθεια στον προεκλογικό του αγώνα.

Τελικά όλα ήταν ασύστολα ψεύδη για να τρομοκρατήσουν προεκλογικά τον κόσμο και η αλήθεια ήταν άλλη.

Ο "φίλος"  λοιπόν του κ. Παρούτογλου πληρώθηκε το μεγάλο ποσό από την ΔΕΥΑ Αλμωπίας από την τωρινή διοίκηση του κ. Μπάτση με αποτέλεσμα να δικαιωθεί ο κόσμος που ψήφισε τον κ. Παρούτογλου για δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή και δεν πίστεψε την σπέκουλα και τα ψεύδη που ¨κάποιοι" επίτηδες διέδιδαν στον κόσμο της Αλμωπίας και ας ισχυρίζονται τώρα ότι δεν το έκαναν.

Και επιτέλους πρέπει να μάθουν αυτοί που εύχονταν καλό προεκλογικό αγώνα ότι ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής και δεν μπορείς με ψέματα να τον παραπλανήσεις.. 

 




*φωτογραφία αρχείου
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.