Τελευταία Νέα:

Νοστράδαμος και Μπάμπα Βάνγκα – Οι τρομακτικές προβλέψεις για το 2024


Καθώς η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, οι ειδήσεις γίνονται όλο και πιο ζοφερές. Πάντα αυτή την περίοδο όλοι διαβάζουμε τις προβλέψεις για το νέο έτος και χάρη στους δύο νεκρούς προφητών της καταστροφής, τον Νοστράδαμο και την Μπάμπα Βάνγκα θα πάρετε μια ιδέα τι μας φέρνει το 2024.
Ο Νοστράδαμος, ήταν αστρολόγος του 16ου αιώνα, γιατρός πανούκλας, κατηγορούμενος αιρετικός και γενειοφόρος μάντης. Του έχουν πιστωθεί ότι προέβλεψε τη Μεγάλη Πυρκαγιά του Λονδίνου, την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία, τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 και την πανδημία COVID-19.

Με τη δημοσίευση του διάσημου βιβλίου του «Les Prophéties» το 1555, ο Νοστράδαμος χάρισε στον κόσμο και στις μελλοντικές γενιές έναν σχεδόν ποιητικό τόνο που προβλέπει πολέμους, λοιμούς, φυσικές καταστροφές, εμφύλιες αναταραχές, πολιτικές δολοφονίες και άλλα τέτοια… χαρούμενα πράγματα. Αν και έχει πεθάνει εδώ και αιώνες, η αόριστη, φοβερή ποίησή του εξακολουθεί να είναι πηγή προφητειών.

Η Μπάμπα Βάνγκα, γνωστή ως Νοστράδαμος των Βαλκανίων, ήταν μυστικίστρια από την Βουλγαρία. Αφού έχασε την όρασή της σε μια αμμοθύελλα, ισχυρίστηκε ότι ήταν προικισμένη από τον Θεό με αληθινό όραμα και μια ικανότητα να βλέπει το μέλλον, συνεχίζοντας να τρομάζει τους ανθρώπους με τις προβλέψεις της. Η Βάνγκα πέθανε το 1996, αφήνοντας ως δώρο αποχαιρετισμού προφητείες που εκτείνονται μέχρι το 5079, όταν υπέθεσε ότι ο κόσμος όπως τον ξέρουμε θα τελειώσει. 

Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας οπότε ας δούμε τι μας επιφυλάσσει και τι καταστροφή περιμένει να γίνει…Θα συγκρίνουμε τις προβλέψεις αυτών των δύο προφητών για να προσδιορίσουμε ποιες είναι πιο εύλογες.

AI, κβαντικοί υπολογιστές και επιθέσεις στον κυβερνοχώρο

Η Μπάμπα Βάνγκα προέβλεψε μια τεχνολογική επανάσταση το 2024, με την τεχνητή νοημοσύνη να συνεχίζει την πορεία της προς την πλήρη επικράτηση και την άνοδο του κβαντικού υπολογιστή που οδηγεί σε μεγάλες αναταραχές στους τομείς της χρηματοδότησης, της υγειονομικής περίθαλψης και της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Με παρόμοιο τρόπο, προέβλεψε ότι οι κυβερνοχάκερ θα ενίσχυαν τις απειλές για την εθνική ασφάλεια στοχεύοντας υποδομές όπως δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και μονάδες επεξεργασίας νερού.

Θεραπείες για τον καρκίνο;

Δεν είναι όλες οι προβλέψεις άσχημες. Η Μπάμπα Βάνγκα προέβλεψε ότι σύντομα θα έχουμε θεραπείες για ορισμένους καρκίνους καθώς και για τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Ο Χάρι γίνεται βασιλιάς;

Μεταξύ των αποσπασμάτων στο «Les Prophéties» του Νοστράδαμου είναι ένα που δηλώνει ότι ένας «Βασιλιάς των Νήσων» θα «διωχθεί από δύναμη».

Οι αναγνώστες εικάζουν ότι ο Νοστράδαμος αναφέρεται στον ρόλο και τη βασιλεία του Βασιλιά Καρόλου Γ’. Ένα άλλο απόσπασμα, που επίσης φέρεται να αναφέρεται στον βασιλιά Τσακ, προειδοποιεί «σύντομα μετά [από έναν καταστροφικό πόλεμο] ένας νέος Βασιλιάς θα χριστεί / που για πολύ καιρό θα κατευνάζει τη γη».

Αλλού, ο Νοστράδαμος, ο οποίος προέβλεψε με ακρίβεια τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, υπαινίσσεται ότι τον Κάρολο θα διαδεχθεί «κάποιος που δεν θα έχει κανένα σημάδι για βασιλιάς», κάνοντας πολλούς να εικάζουν ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα ανέβει στο θρόνο.

Κλιματική κρίση

Δεν χρειάζεται να είστε μέντιουμ, προφήτης ή μυστικιστής για να δείτε ότι βρισκόμαστε βαθιά στο κολαστήριο μιας κλιματικής κρίσης με υψηλές θερμοκρασίες, πυρκαγιές, ξηρασίες και εξαφάνιση της θαλάσσιας ζωής να διασκορπίζονται στον ορίζοντα.

Ο Νοστράδαμος προβλέπει ότι το τραγικό… τρένο της κλιματικής αλλαγής θα συνεχίσει να τρέχει, «Η ξηρή γη θα ξεραθεί περισσότερο και θα υπάρξουν μεγάλες πλημμύρες όταν τη δεις». Τα ζώδια δείχνουν ότι αυτή η προφητεία είναι, σύμφωνα με τα λόγια των Metallica, λυπηρή αλλά αληθινή. Η Βάνγκα είπε ότι εκτός από τα καιρικά φαινόμενα, θα μπορούσε επίσης να υπάρξει αύξηση των επιπέδων ακτινοβολίας.Ο Νοστράδαμος

Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος

Ο Νοστράδαμος γράφει ότι το 2023 θα βρει τον κόσμο εμπλεκόμενο, «Επτά μήνες μεγάλος πόλεμος, άνθρωποι νεκροί από το κακό». Αυτό θα μπορούσε να ισχύει, αν και λίγο αργά, για την καταστροφική σύγκρουση στην Ουκρανία, η οποία μέχρι στιγμής έχει χαρακτηριστεί από εγκλήματα πολέμου και μεγάλο αριθμό νεκρών αμάχων. Όσον αφορά το «κακό» που κατηγορεί ο Νοστράδαμος, το μίσος, τον θάνατο, ο Βλάντιμιρ Πούτιν πλησιάζει πολύ στο να τον προσωποποιήσει.

Η προφητεία επισημαίνει ότι η σύγκρουση θα κλιμακωθεί σε παγκόσμιο πόλεμο πλήρους κλίμακας το επόμενο έτος, ο οποίος, δεδομένων των πυρηνικών οπλοστασίων που διακυβεύονται, θα μπορούσε να ισοδυναμεί με αποκαλυπτικά επίπεδα καταστροφής.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα σκοτωθεί από έναν συμπατριώτη του το 2024, σύμφωνα με την Μπάμπα Βάνγκα.

Έρχεται ο Αντίχριστος

Ο Νοστράδαμος γράφει ότι το 2023 ή γύρω στο 2023, «Ο αντίχριστος πολύ σύντομα εκμηδενίζει τους τρεις. Είκοσι επτά χρόνια θα κρατήσει ο πόλεμος του. Οι άπιστοι είναι νεκροί, αιχμάλωτοι, εξόριστοι. Με αίμα, ανθρώπινα σώματα, νερό και κόκκινο χαλάζι να σκεπάζουν τη γη».

Με αναφορά στον πόλεμο και στους απίστους που είναι «νεκροί, αιχμάλωτοι ή εξόριστοι», υπάρχει ισχυρή ένδειξη ότι ο αντίχριστος θα μπορούσε να είναι ο ίδιος ο Πούτιν. Επιπλέον, αν το «κόκκινο χαλάζι που σκεπάζει τη γη» θα μπορούσε να είναι πολλά πράγματα.


Είμαστε όλοι καταδικασμένοι;


Μην ανησυχείτε, αν και το μέλλον φαίνεται πιο ζοφερό παρά φωτεινό, οι προφήτες συχνά χάνουν το σημάδι τους και το μεγαλύτερο μέρος των πιο τρομακτικών προβλέψεων του Νοστράδαμου για το 2023 δεν έχουν ακόμη πραγματοποιηθεί. Πάντα υπάρχει ελπίδα!

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.