Τελευταία Νέα:

Ο Δήμος Σκύδρας τίμησε τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση


Τη χαρά τους για την εισαγωγή τους σε σχολές της ανωτάτης εκπαίδευσης της χώρας και την εμπειρία τους από τους πρώτους μήνες της φοιτητικής τους ζωής μοιράστηκαν οι επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων του 2023 με όλους όσοι συμμετείχαν στην ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμή των νέων φοιτητών ο Δήμος Σκύδρας.

Η τελετή επιβράβευσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Σκύδρας.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου στο χαιρετισμό της καλωσόρισε, ευχαρίστησε και έδωσε τις ευχές της στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση. Αναφέρθηκε στο θεσμικό πλέον χαρακτήρα και στην ουσία της εκδήλωσης τονίζοντας παράλληλα τη σύνδεση και το συνδυασμό της με την ημέρα της γιορτής του Πολιούχου της Σκύδρας του Πρωτομάρτυρα κι Αρχιδιακόνου Στεφάνου.

«Θέλω μέσα από την ψυχή μου κι από την καρδιά μου να εκφράσω πολλές, θερμές ευχαριστίες σ΄όλους αυτούς που συνεργάστηκαν σ΄αυτήν την αλυσίδα που λέγεται σχολική κοινότητα που στήριξαν τα παιδιά μας τα οποία άνοιξαν τα φτερά τους κάνοντας το πρώτο βήμα στον κόσμο και στην κοινωνία», τόνισε η Δήμαρχος.

Απευθυνόμενη, στη συνέχεια, στα παιδιά εξέφρασε τα θερμά της συγχαρητήρια, ευχήθηκε να έχουν πάνω απ΄όλα υγεία, να κάνουν όνειρα, να σχεδιάζουν, να προχωράνε, να μην απογοητεύονται από τις πρόσκαιρες δυσκολίες ή αποτυχίες και να θυμούνται πάντα το νόημα αυτού που έχει γράψει ο Πάουλο Κοέλιο στον «Αλχημιστή» πως όταν θέλουμε κάτι πάρα πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσουμε (να πετύχουμε, να τα καταφέρουμε), είναι η λεγόμενη δύναμη της θέλησης και μ΄αυτήν τη δύναμη να προχωράνε μπροστά έχοντας στην ψυχή και στην καρδιά τους ανθρώπους μας, τον τόπο μας. Υπογράμμισε ότι όλοι θα είμαστε δίπλα τους, σ΄όλα τα παιδιά μας, να τα στηρίζουμε και να τα καμαρώνουμε.

Η Δήμαρχος ευχαρίστησε παιδιά, γονείς, φίλους και προσκεκλημένους για την παρουσία τους, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, τους εκπαιδευτικούς των σχολείων κάνοντας μάλιστα αναφορά στον παριστάμενο για τη βοήθεια και συνεργασία του Υποδιευθυντή του Γενικού Λυκείου Σκύδρας Μιχάλη Μπαλάσκα κι ολοκλήρωσε το χαιρετισμό της με τις ευχές για καλή, δημιουργική χρονιά με υγεία, πρόοδο και προκοπή για όλες και για όλους τους ανθρώπους.

Ακολούθησε η τελετή της επιβράβευσης των φοιτητών, εν μέσω χειροκροτημάτων κι επευφημιών, από τη Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου και τους Αντιδημάρχους – Δημοτικούς Συμβούλους: Ευφροσύνη Κρητίδου, Γιώργο Σταματέλλο, Αθανάσιο Γίτσα, Ιωάννα Βέργου, Μιχάλη Μέγα.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, καλό πτυχίο.

Καλή σταδιοδρομία και προκοπή για όλα τα παιδιά, υγεία και ευημερία για όλο τον κόσμο!


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.