Τελευταία Νέα:

Άρωμα.. γυναίκας στη Διεύθυνση των Λουτρών Αλμωπίας;


Σε λίγο διάστημα αναλαμβάνει καθήκοντα η νέα Διοίκηση στον Δήμο Αλμωπίας με δήμαρχο τον Νίκο Παρούτογλου, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Λουτράκι, ανέφερε πέρα από τις ευχές σε αυτό στο οποίο είχε δεσμευτεί προεκλογικά : «Βρήκαμε Διευθύνοντα Σύμβουλο ο οποίος δεν θα είναι απ' αυτόν τον τόπο, άρα θα μας δώσει την τεχνογνωσία για να πάμε αυτόν τον τόπο ακόμη πιο ψηλά».
Για πρώτη φορά λοιπόν τη συγκεκριμένη θέση δεν θα την αναλάβουν φίλοι ή υποψήφιοι του εκάστοτε δημάρχου ( γιατί και ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Μπάτσης σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο όταν θέτονταν το θέμα έλεγε: "ότι με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο που θα προσλάβω θα πάθετε πλάκα") και θα την αναλάβει άτομο που σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες θα είναι γυναίκα δεν θα είναι από την περιοχή μας και το βιογραφικό της θεωρείται "βαρύ" καθώς  και η προϋπηρεσία της την καθιστά ιδανική γι αυτήν την θέση.

Παράλληλα μια ακόμη προεκλογική δέσμευση του κ. Παρούτογλου ήταν ότι δεν θα αναλάβει ο ίδιος ως πρόεδρος των Λουτρών κάτι που κάνανε οι περισσότεροι δήμαρχοι όταν εκλέγονταν.

Ξεκινώντας λοιπόν η νέα Δημοτική αρχή και σε μία τόσο μεγάλη επιχείρηση όπως των Λουτρών δείχνει ότι αυτά που έλεγε προεκλογικά γίνονται πράξη μετεκλογικά και ο χρόνος θα δείξει αν αυτό το εγχείρημα πετύχει η όχι.

Όσο για την θέση του Προέδρου των Λουτρών ακούγονται πολλά σενάρια καθώς ο νεοεκλεγείς δήμαρχος δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του , αλλά σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες τα επικρατέστερα άτομα από τους 15 είναι δύο.






-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.