Τελευταία Νέα:

Συνάντηση για την ανάγκη επίλυσης του προβλήματος των συχνών διακοπών ηλεκτροδότησης της Αλμωπίας

Την άμεση ανάγκη επίλυσης του προβλήματος  των συχνών διακοπών ηλεκτροδότησης  της Αλμωπίας  συζήτησε σήμερα  Τρίτη  16 Ιανουαρίου 2024,  ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Παρούτογλου Νικόλαος στο γραφείο του, με  τα στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ κ.  Λάππα Γεώργιο  Διευθυντή περιοχής Έδεσσας και κ. Γιάντση Δημήτριο Προϊστάμενο  ΠΚ  ΔΕΔΔΗΕ  Αριδαίας

Στην ενημερωτική συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα  ζητήματα του δικτύου αρμοδιότητας ΔΕΔΔΗΕ και θέματα της πολιτικής προστασίας.

Επίσης  από το Δήμαρχο  τέθηκε το θέμα της αναβάθμισης του δικτύου ηλεκτροδότησης και της γενικότερης συνεργασίας με τον ΔΕΔΔΗΕ ώστε να αντιμετωπίζονται με τον ταχύτερο  και καλύτερο δυνατό τρόπο, οι ενδεχόμενες διακοπές ηλεκτροδότησης , που δυστυχώς  συμβαίνουν συχνά στην περιοχή μας.

 Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και  οι αντιδήμαρχοι, κ.κ. Αναστάσιος Θεοδωρίδης, Όλγα Ολλανδέζου, Πέτρος Τσαρκνιάς και Ιωάννης Θεολόγου .
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.