Τελευταία Νέα:

Μεσολόγγι: Ο κρεοπώλης ρωτούσε κρατουμένους για τις φυλακές Κορυδαλλού - «Αυτό που έχω κάνει δεν πρόκειται να το αποκαλύψω»


Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησε η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Live News», όταν ο κρεοπώλης προσήχθη στο τμήμα και μπήκε στο κρατητήριο ρώτησε άλλους κρατούμενους εάν γνωρίζουν πώς είναι η κατάσταση στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέφερε ότι «υπήρχε άλλος κρατούμενος, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ότι ο κρεοπώλης του είπε ότι “αυτό που έχω κάνει δεν πρόκειται να το αποκαλύψω”».

Ο 50χρονος κρεοπώλης βρίσκεται διαρκώς στο μικροσκόπιο. Προσήχθη δύο φορές και έχει δώσει αλλεπάλληλες καταθέσεις στις οποίες έχουν διαπιστωθεί κενά και ασάφειες.

«Δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Εδώ μίλησε με τη μάνα μου την Παρασκευή, την επόμενη της εξαφάνισης και έψαχνε τον αδερφό μου, και ο τύπος σηκώθηκε το βράδυ να φύγει 2,5 ώρες μακριά ένα χωριό, οπότε ποιο ενδιαφέρον; Εγώ αν μάθαινα ότι έχει εξαφανιστεί ένας φίλος μου δεν θα έφευγα, θα έψαχνα», είπε η αδερφή του αγνοουμένου.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ενέκρινε το αίτημα του διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου για άρση του τραπεζικού απορρήτου στους λογαριασμούς τόσο του 50χρονου κρεοπώλη όσο και του 31χρονου Μπάμπη, επειδή ο κρεοπώλης ήταν ο τελευταίος που είδε και επικοινώνησε ο νεαρός για να ζητήσει πίσω τα 17.000 ευρώ που του είχε δανείσει.

«Κρίνεται αναγκαίο να ερευνηθεί το ενδεχόμενο οικονομικής συναλλαγής που σχετίζεται με την ερευνώμενη κακουργηματική πράξη και για τον λόγο αυτό είναι αναγκαία η άρση του απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών των ανωτέρω δύο ατόμων ώστε να εξακριβωθούν όλες οι τραπεζικές τους συναλλαγές από 1/1/2018 έως τις 5/1/2024 και να αποτυπωθούν οι κινήσεις και τυχόν συνδιαλλαγές που είχαν», αναφέρεται στο βούλευμα.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.