Τελευταία Νέα:

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αλμωπίας - Επίσκεψη στο νέο δήμαρχο Νίκο Παρούτογλου


Εθιμοτυπική επίσκεψη, στο Δημαρχείο της πόλης και στον νεοκλεγέντα Δήμαρχο Κο Νίκο Παρούτογλου, πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, το Δ.Σ του Συλλόγου.

Το Δ/Σ του συλλόγου, καλωσόρισε στην νέα του θέση τον Δήμαρχο και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, υπομονή και επιμονή στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο νέος Δήμαρχος, ενημερώθηκε για τους σκοπούς  και τις δράσεις του συλλόγου . 

Ο ίδιος αφού ευχαρίστησε το Δ/Σ, έδειξε γνώστης των δράσεων του συλλόγου και μας διαβεβαίωσε με σαφήνεια πως η μεταξύ μας συνεργασία, με γνώμονα την προβολή του τόπου μας, θα συνεχιστεί. Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος του Δ/Σ, παρέδωσε στον Δήμαρχο ένα αναμνηστικό ετήσιο οργανόγραμμα με το έμβλημα του συλλόγου Δήμος Αλμωπίας

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.