Τελευταία Νέα:

Δήμος Αλμωπίας: Συνάντηση για το Καρατζοβίτικο ΚαρναβάλιΣτο πλαίσιο αναβίωσης του Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου και των αρμόδιων Αντιδημάρχων, με την Υπερκαρναβαλική ομάδα της Αλμωπίας, ώστε υπολογίζοντας τον ελάχιστο χρόνο που απομένει, να ξανατεθούν οι βάσεις για τη δημιουργία των αποκριάτικων εκδηλώσεων. 
Η οργάνωση του Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού απαιτεί ιδιαίτερη ανασυγκρότηση, καθώς, τελευταία χρονιά που έλαβε χώρα ήταν το 2016. Ο θεσμός του καρναβαλιού εκλείπει τα τελευταία χρόνια από το Δήμο μας, κάνοντας φανερή την ανάγκη ύπαρξης τέτοιου είδους πολιτιστικών εκδηλώσεων, που προσφέρουν στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς σε μικρούς και μεγάλους.


Σε αυτή τη συνάντηση συζητήθηκε η αναγκαιότητα να γίνουν οι απαραίτητες και συντονισμένες ενέργειες ώστε με τη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής και τοπικών φορέων, τοπικών επιχειρήσεων, συλλόγων, ομάδων πολιτών και όλης της τοπικής κοινωνίας, να  σχεδιαστούν  οι φετινές Καρναβαλικές εκδηλώσεις ανοίγοντας την προοπτική, η δηλωμένη διάθεση της Δημοτικής Αρχής για την αναβίωση του Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού να γίνει πράξη.

Έτσι ο Δήμος Αλμωπίας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συνάντησης σε όλους τους ενδιαφερόμενους με θέμα το "Καρατζοβίτικο Καρναβάλι"  για την επόμενη Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου, στις 17.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου "Συμεών Σωτηριάδης".

Η συνδρομή και η διάθεση όλων μας, θα ζωντανέψει και πάλι το Καρατζοβίτικο Καρναβάλι.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.