Τελευταία Νέα:

Φώτο - Περαστικός εντόπισε... άθικτο ένα iPhone που έπεσε από το αεροσκάφος της Alaska Airlines από τα 16.000 πόδιαΑντιμέτωπος με μια μεγάλη έκπληξη βρέθηκε την Κυριακή ένας κάτοικος του Όρεγκον, ο οποίος κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου περίπατου που έκανε, εντόπισε πεταμένη στην άκρη του δρόμου μια συσκευή iPhone.
Ποια είναι η έκπληξη σε όλο αυτό; Η διαπίστωση, μετά από μια σύντομη έρευνα, πως το συγκεκριμένο τηλέφωνο είχε πέσει από το αεροσκάφος της Alaska Airlines, από το οποίο αποκολλήθηκε παράθυρο εν ώρα πτήσης. Και μάλιστα, η συσκευή, αν και «ταξίδεψε» προς το έδαφος από τα 16.000 πόδια (περίπου 5 χιλιόμετρα) ήταν... σχεδόν άθικτη, σε μια είδηση που αναπαράγουν μεγάλοι ειδησεογραφικοί ιστότοποι, όπως η New York Post, το Bloomberg, το CBC και το Newsweek.

«Βρήκα ένα iPhone στην άκρη του δρόμου... Ήταν ακόμα σε λειτουργία πτήσης με τη μπαταρία να έχει πέσει στο μισό και ανοιχτό σε μια αίτηση παραλαβής αποσκευών για το #AlaskaAirlines ASA128», έγραψε ο Σον Μπέιτς στο Twitter, δημοσιεύοντας μάλιστα και μια φωτογραφία του τηλεφώνου, το οποίο μοιάζει να είναι σε άριστη κατάσταση.

«Επέζησε από πτώση 16.000 ποδιών απολύτως άθικτο!» πρόσθεσε, σημειώνοντας πως ενημέρωσε σχετικά το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών για την ανακάλυψή του, ενώ έμαθε πως αυτό ήταν το δεύτερο τηλέφωνο που βρέθηκε από την πτήση.

Σε μια συμπληρωματική ανάρτηση, ο Μπέιτς ανέφερε πως η μοναδική «ζημιά» ήταν το σπασμένο βύσμα φορτιστή που ήταν στη σχετική υποδοχή του τηλεφώνου, ενώ ανήρτησε κι ένα βίντεο, στο οποίο περιγράφει πώς βρήκε το τηλέφωνο.

«Στην αρχή ήμουν βέβαια λίγο επιφυλακτικός. Σκεφτόμουν ότι αυτό θα μπορούσε απλώς να έχει πέσει από ένα αυτοκίνητο», σημείωσε ο Μπέιτς, προσθέτοντας ότι δεν είχε ούτε μια γρατζουνιά πάνω του. «Δεν είχε κλείδωμα οθόνης, οπότε το άνοιξα και ήταν σε λειτουργία πτήσης με την επιβεβαίωση ταξιδιού και την αίτηση παραλαβής αποσκευών για την Alaska 1282» προσθέτει.

Το άλλο κινητό τηλέφωνο που εκτοξεύτηκε από το αεροσκάφος, βρέθηκε σε μια αυλή.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.