Τελευταία Νέα:

Ανακοίνωση για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης


Η επιτροπή του Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού, ενημερώνει τους κατοίκους και επισκέπτες της Αριδαίας, πως την αυριανή ημέρα, Πέμπτη 7 Μαρτίου, με αφορμή την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για την Τσικνοπέμπτη, ο κεντρικός πεζόδρομος της Αριδαίας θα είναι κλειστός για την διέλευση και την στάθμευση των οχημάτων από τις 7:00 το πρωί, μέχρι και το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Θυμίζουμε πως αύριο θα είναι κλειστός και ο δρόμος της λαϊκής αγοράς, μέχρι το μεσημέρι. Η οδός Αθανασίου Διάκου, από το Καραφάκι έως την Vodafone θα είναι κανονικά ανοιχτή.

Γι αυτό τον λόγo ζητάμε την κατανόηση όλων των πολιτών και κυρίως των οδηγών, για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αποτραπούν καταστάσεις κυκλοφοριακής συμφόρησης, οι οποίες μπορούν να δημιουργηθούν μόνο με διπλοπαρκαρίσματα και μη τήρηση του Κ.Ο.Κ.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.

Η επιτροπή του Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.