Τελευταία Νέα:

Πρώτη συνάντηση πολιτών με το τμήμα πρασίνου του Δήμου Αλμωπίας και τον αντιδήμαρχο Θεολόγου Ιωάννη
Με επιτυχία έγινε η πρώτη συνάντηση πολιτών με το τμήμα πρασίνου του Δήμου Αλμωπίας και τον αντίστοιχο αντιδήμαρχο Θεολόγου Ιωάννη.
Το θέμα της συζήτησης ήταν το κούρεμα τον δέντρων και η δενδροφύτευση που πρέπει να γίνει στην πόλη της Αριδαίας.

Η συζήτηση έγινε σε κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας.

Στο τέλος της συζήτησης αντιδήμαρχος πρασίνου θεολόγου Ιωάννης τοποθετήθηκε συμπερασματικά και τόνισε ότι θα πρέπει πρωτίστως να δούμε τους όμορους Δήμους που ενδεχομένως έχουν μία καλύτερη εικόνα από πλευράς πρασίνου και να εντοπίσουμε με ποιον τρόπο και με ποιους ανθρώπους έγιναν εκείνες οι παρεμβάσεις που τους κάνουνε καλύτερους από εμάς και να θέσουμε σαν στόχο να κάνουμε την κατάλληλη δεντροφίτευση, με τα κατάλληλα δέντρα.

Τα οποία δεν θα δημιουργούν προβλήματα στα πεζοδρόμια και και θα φέρουν τέτοια ανάπτυξη πρασίνου η οποία θα συνάδει με το σημείο που έχουν τοποθετηθεί.
Επίσης τόνισε ότι τέτοιου είδους παρεμβάσεις θέλουν και χρόνο για να φανούν.
Χαρακτηριστικά είπε :

Τα δέντρα χρειάζονται κάποια χρόνια για να μεγαλώσουν και να δώσουν την εικόνα που περιμένουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι η σωστές επιλογές και αυτές έρχονται μετά από μετά από πολύ δουλειά σε συνεργασία με τους κατάλληλους ανθρώπους .
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.