Τελευταία Νέα:

Φώτο & Βίντεο: Δείτε την παρουσίαση του νέου τρόπου ποτίσματος με προπληρωμένο χρόνο

Σήμερα στην Σωσάνδρα Αλμωπίας έγινε ζωντανή παρουσίαση από τον ηλεκτρολόγο του δήμου σε προέδρους των τοπικών κοινοτήτων του δήμου Αλμωπίας ο νέος τρόπος ποτίσματος με προπληρωμένο χρόνο σε αρδευτικές πομώνες.

Σε πομώνα της Σωσάνδρας Αλμωπίας συγκεντρώθηκαν πρόεδροι πολλών χωριών του δήμου Αλμωπίας και παρακολούθησαν επίδειξη από τον ηλεκτρολόγο του δήμου και παρόντος του Αντιδημάρχου κ. Μήντση πως οι αγρότες θα χρησιμοποιούν ειδικό memory stick αγοράζοντας χρόνο ποτίσματος για την άρδευση των αγροκτημάτων τους.

Οι απορίες αρκετές από τους παρευσρισκόμενους όπου σήμερα έγινε παρουσίαση του τεχνικού κομματιού η οποία φάνηκε αρκετά απλή , αλλά τις απορίες οι οποίες ήταν αρκετές θα λυθούν σε μελλοντική συνάντηση όπου θα είναι παρών και εκπρόσωπος της εταιρείας για να δώσει περισσότερες διευκρινήσεις.


Δείτε την παρουσίαση που έγινε παρουσία αρκετών προέδρων .-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.