Τελευταία Νέα:

Τραγωδία στην Πέλλα: Νεκρός ο οδηγός του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με φορτηγό- Σοκαριστικό βίντεο


Σε τραγωδία εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο στην Πέλλα που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι.Ο 51χρονος οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Από το συμβάν τραυματίστηκε και ο οδηγός του φορτηγού ηλικίας 41 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 12:40, όταν για άγνωστό λόγο, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 51χρονος, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα επί της Π.Ε.Ο. Γιαννιτσών- Θεσσαλονίκης, στο 35ο χλμ., και συγκρούστηκε μετωπικά με το φορτηγό που οδηγούσε ο 41χρονος.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρία οχήματα και 10 πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τα δύο άτομα.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

“Σήμερα (12 Απριλίου 2024) και ώρα 12.40 περίπου, στο 35ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 51χρονου και τον τραυματισμό του 41χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας”.










Πηγή: https://www.thestival.gr/eidiseis/astynomika/tragodia-stin-pella-nekros-o-51chronos-o/


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.