Τελευταία Νέα:

Ποιο προϊόν κλέβουν πιο συχνά από το σούπερ μάρκετ; Δείτε τι έδειξε έρευνα


Τα αποτελέσματα μιας έρευνας για το ποιο προϊόν κλέβεται πιο συχνά στα σούπερ μάρκετ δημοσίευσε The Hustle.
Συγκεκριμένα πρόκειται για το προϊόν το οποίο κλέβουν 2,5 φορές συχνότερα από όλα τα άλλα στα σούπερ μάρκετ του εξωτερικού και ίσως είναι κάτι που δεν μας πηγαίνει στο μυαλό. Και αυτό είναι τα ξυραφάκια!
Μάλιστα, ο λόγος για τον οποίο οι κλέφτες θέλουν τα ξυραφάκια είναι γιατί ολλοί άνδρες και γυναίκες ξυρίζονται τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα ενώ η American Academy of Dermatologists συστήνει στους καταναλωτές να αλλάζουν τις λεπίδες τους μετά από 5-7 ξυρίσματα.

Όπως αναφέρει ο ειδικός σε ζητήματα εγκλήματος, Marcus Felson, «η ίδια αρχή που κάνει ένα προϊόν να αξίζει να αγοραστεί, το κάνει να αξίζει να κλαπεί».

Οι κλέφτες επιζητούν προϊόντα που εμφανίζουν διαρκή ζήτηση, καθώς το πρώτο πράγμα που περνά από το μυαλό τους είναι: Μπορώ να το πουλήσω αυτό; 

Μάλιστα, το γεγονός ότι έχουν μικρό μέγεθος, αποτελούν ένα προϊόν το οποίο ένας κλέφτης μπορεί να κρύψει εύκολα κάτω από την μπλούζα του σε μεγάλες ποσότητες. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, δε, που πολλά σούπερ μάρκετ τα έχουν σε ειδικό διαφανές ντουλαπάκι στα ταμεία και δίνουν σε όποιον ζητήσει.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.