Τελευταία Νέα:

Εκδήλωση με θέμα την οδική συμπεριφορά, στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο ,η οποία ήταν αφιερωμένη στους δύο νεαρούς που άφησαν την τελευταία τους πνοή στη άσφαλτο

Η ανάρτηση του δημάρχου κ. Παρούτογλου 

Εκδήλωση με θέμα την οδική συμπεριφορά, στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο ,η οποία είναι αφιερωμένη στους δύο νεαρούς που άφησαν την τελευταία τους πνοή στη άσφαλτο, λίγες μέρες πριν.

Αποτυπώθηκαν μηνύματα ζωτικής σημασίας ,μέσα από την ταινία και την παρέμβαση του Ιαβέρη , τον οποίο και ευχαριστούμε ολόψυχα. 

Επιτακτική ανάγκη είναι ,εκτός από τους βασικούς κανόνες που οφείλουμε όλοι να τηρούμε, η εισαγωγή του μαθήματος κυκλοφοριακής αγωγής στα σχολεία και η χρηματοδότηση έργων οδικής ασφαλείας.

Τέλος ,οφείλουμε να καταλάβουμε πως δεν χρειάζεται να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν όταν οδηγούμε.  Ο εγωισμός και η επίδειξη, στοιχίζουν ζωές!

Εμείς από την πλευρά μας , θα κάνουμε ότι είναι δυνατό, ώστε να συμβάλουμε στην υποβάθμιση του προβλήματος!

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.