Τελευταία Νέα:

“Βόμβα” από το ΣτΕ: Αναστέλλονται προσωρινώς οι εργασίες για την κατασκευή του FlyOver


Την πρόοδο των εργασιών για το FlyOver αναστέλλει με προσωρινή διαταγή το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), όπως αποκάλυψε ο νομικός εκπρόσωπος του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών, Αλέξης Αδαμίδης.Μιλώντας στο thestival.gr o κ. Αδαμίδης εξήγησε ότι «έχει δοθεί μια προσωρινή αναστολή για τις εργασίες κατόπιν αιτήματος των κατοίκων στα Κωνσταντινοπολίτικα» και συμπλήρωσε ότι αναμένεται απόφαση από το ελεγκτικό συνέδριο.

«Από σήμερα μέχρι νεωτέρας πρέπει να σταματήσουν οι εργασίες», σημείωσε ο δικηγόρος.

Νωρίτερα ο κ. Αδαμίδης εξήγησε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5, ότι η αίτηση των κατοίκων στο ΣτΕ «αφορά την έλλειψη οριστικής κυκλοφοριακής μελέτης και κάποια θέματα που αφορούν την διασφάλιση της ελεύθερης κίνησης οχημάτων εκτάκτου ανάγκης, όπως τα οχήματα ΕΚΑΒ και τα πυροσβεστικά οχήματα».

«Την επόμενη Τετάρτη, στις 17 Απριλίου, είναι προσδιορισμένο να συζητηθεί στο ΣτΕ η αίτηση ακύρωσης που έκανε ο Σύνδεσμος Κατοίκων Κωνσταντινουπολιτών, όπως και η άλλη αίτηση που έχει τεθεί για την ακύρωση του έργου, εμείς δεν θα ζητήσουμε αναβολή. Ο υπάρχον περιφερειακός είναι επικίνδυνος», ανέφερε χαρακτηριστικά.-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.