Τελευταία Νέα:

Βασίλης Καρράς – Αποκάλυψη: «5 μέρες πριν πεθάνει, με έβαλε να τα διαβάσω όλα μπροστά στη γυναίκα του»


"Ένα πράγμα μόνο μου απαγόρευσε να τον ρωτήσω. Ο κόσμος θα μάθει τα πάντα".
Ο Βασίλης Καρράς «έφυγε» από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων του 2023, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη όχι μόνο στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά σε ολόκληρο το πανελλήνιο. Ο αείμνηστος λαϊκός ερμηνευτής, που αγαπήθηκε όσο λίγοι, έδινε μία γενναία αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο, η οποία διήρκησε περισσότερα από 2 χρόνια.

Στις 16 Μαΐου 2024, περίπου έξι μήνες μετά τον θάνατό του, ο Βασίλης Καρράς «διηγείται» τη ζωή του από την αρχή, μέσα από την αυτοβιογραφία του, η οποία θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Ταξιδευτής και φέρει τον τίτλο «Καλησπέρα και καλή βραδιά».

Ο συγγραφέας, Θάνος Κανούσης, ο οποίος είναι ο βιογράφος του «Άρχοντα της Πίστας», μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (11/5) στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» για το λογοτεχνικό έργο, που θα ξεδιπλώσει άγνωστες πτυχές της μακρόχρονης πορείας του τραγουδιστή.

«Η αυτοβιογραφία του Βασίλη ξεκίνησε 3 χρόνια νωρίτερα, με έναν Βασίλη υγιέστατο, και ολοκληρώθηκε στις αρχές του καλοκαιριού του ’23, όταν μάθαμε τα νέα για την υγεία του. Ο Βασίλης Καρράς μίλησε για όλα, ακόμα και για τον καρκίνο», δηλώνει ο κύριος Κανούσης στη Ναταλία Γερμανού και τους συνεργάτες της.

«Όταν βγήκε την πρώτη φορά από την εντατική, το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν: πρέπει να γράψουμε ένα κεφάλαιο για τον καρκίνο, για την υγεία μου. Με έβαλε να πάρω συνέντευξη και από τους τέσσερις θεράποντες ιατρούς του κι έτσι ο αναγνώστης θα μάθει τα πάντα. Ο Βασίλης αυτό ήθελε πάντα στη ζωή του: τίποτα στο σκοτάδι, όλα στο φως», περιγράφει ο Θάνος Κανούσης.

«Ο Βασίλης Καρράς γνώριζε από την πρώτη στιγμή το μη αναστρέψιμο της κατάστασής του. 5 μέρες πριν πεθάνει, στις 18 Δεκέμβρη, με έβαλε μπροστά στη γυναίκα, στον μάνατζέρ του και τον ξάδερφό του να διαβάσω τη βιογραφία. Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή για μένα, εκείνος χαμογελούσε. Ένα πράγμα που μου απαγόρευσε να τον ρωτήσω ήταν για τις φιλανθρωπίες που έκανε», αφηγείται σε άλλο σημείο ο κύριος Κανούσης στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha.-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.