Τελευταία Νέα:

Φώτο: Ρεσιτάλ πιάνου από τον Θοδωρή Μιχαηλίδη στο Ξενιτίδειο Δημοτικό Ωδείο Αλμωπίας


Μία όμορφη μουσική βραδιά απόλαυσαν όσες και όσοι παρευρέθηκαν στο ρεσιτάλ πιάνου του Θοδωρή Μιχαηλίδη που διοργάνωσε το Ξενιτίδειο Δημοτικό Ωδείο Αλμωπίας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Αλμωπίας. Θετική εντύπωση προκάλεσε η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση και ιδιαίτερα η παρουσία νέων ανθρώπων.

Την εκδήλωση προλόγισε η μουσικός και καθηγήτρια βιολιού Μάχη Κυπραίου και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πέτρος Τσαρκνιάς, οι οπαίοι τόνισαν το γεγονός ότι από το Ξενιτίδειο Δημοτικό Ωδείο  έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους πολλοί πετυχημένοι μουσικοί και ότι τόσο το Ωδείο όσο και οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται έχουν την ανάγκη της έμπρακτης υποστήριξης όλων μας.

Ο Θοδωρής Μιχαηλίδης αυτή την περίοδο ολοκληρώνει τις σπουδές για πτυχίο στο πιάνο με την βοήθεια του δασκάλου του, Θεόφιλου Παπαδόπουλου που έπαιξε στο τελευταίο μέρος μαζί του στο δεύτερο πιάνο.

Ο Θοδωρής ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές στο Ξενιτίδειο Δημοτικό Ωδείο Αλμωπίας, συνέχισε στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών και κατόπιν στο Ωδείο "Μελωδία" στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Παρουσιάστηκαν τα έργα μεγάλων μουσικών συνθετών, Bach, Beetoven, Chopin, Rachmaninov, Piazolla kai Mozart

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.