Τελευταία Νέα:

Φώτο: Συνάντηση στο Δημαρχείο Αλμωπίας για το κυκλοφοριακό στην Αριδαία Αλμωπίας


Με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Παρούτογλου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι 12:00 μ.μ της Μεγάλης Τετάρτης συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου , με θέμα το κυκλοφοριακό της πόλης της Αρδαίας.
Ο κ. Παρούτογλου αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους που ήταν , ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος κύριος Κωτσόπουλος, ο Διοικητής του Α.Τ. Αλμωπίας κ. Γάκης Ευάγγελος και αρκετοί ιδιοκτήτες σχολών οδηγών της Αριδαίας Αλμωπίας, ανέφερε" ότι η συνάντηση έγινε γιατί τα προβλήματα της πόλης είναι πολλά , και ένα από τα μεγαλύτερα είναι και το κυκλοφοριακό ,εμείς ξεκινάμε να τα βλέπουμε ένα ένα έτσι ώστε να το λύνουμε και μετά να πάμε στο επόμενο και για το λόγο αυτό κάλεσα εσάς τις σχολές οδηγών αλλά και τον διοικητή του ΑΤ Αλμωπίας που είστε καθημερινά στους δρόμους και ξέρετε τα προβλήματα καλύτερα από τον καθένα να μας πείτε την άποψη σας και να προτείνετε απόψεις.
Ήδη τρέχει μελέτη με τους αρμόδιους συγκοινωνιολόγους και στις 30/6 θα κατατεθεί προς δημόσια διαβούλευση και ό,τι απόψεις διατυπωθούν εδώ στην συνάντηση θα δοθούν στους αρμόδιους συγκοινωνιολόγους που κάνουν την μελέτη για να δούνε αν κάποιες από αυτές τις προτάσεις είναι εφικτές να πραγματοποιηθούν
".
Τα προβλήματα από τους ιδιοκτήτες εστιάστηκαν στις εισόδους της πόλης ,που ίσως λυθούν εύκολα με την δημιουργία κόμβων , αλλά το κόστος πλέον είναι απαγορευτικό στοιχίζει περίπου 250000 ο ένας, καθώς και ότι πρέπει να γίνουν αρκετές μονοδρομήσεις.
Σημαντική βοήθεια βάση εμπειρίας εξέφρασε και ο κ. Γάκης που ανέφερε ότι όλοι ψάχνουν τρόπο να μπούνε στην πόλη , αλλά όχι για να βγούνε, ανέφερε σημεία και δρόμους που πρέπει είτε να μονοδρομηθούν είτε να γίνει η κατάλληλη σήμανση ώστε να είναι καλύτερη και ομαλότερη η κυκλοφορία μέσα στην πόλη. Ανέφερε ότι πρέπει να δημιουργηθεί και χώρος στάθμευσης δίκυκλων διότι και αυτή η μερίδα ανθρώπων είναι αδικημένη.

Πλέον η νέα δημοτική αρχή βάζει στο τραπέζι τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη εδώ και πολλά χρόνια , διότι η Αριδαία εδώ και 50 χρόνια είναι η ίδια όπως πολύ σωστά ανέφερε ιδιοκτήτης σχολής οδηγών όταν μίλησε για το πρόβλημα.




















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.