Τελευταία Νέα:

Φώτο: Μύρισε θάλασσα στη σχολική γιορτή στους Σαρακηνους
Με καλοκαιρινή διάθεση σε μια επιτυχημένη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση έπεσε η αυλαία της σχολικής χρονιάς στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Σαρακηνών, εκεί όπου μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου επιφύλασσαν όμορφες στιγμές σε γονείς, συγγενείς και φίλους.Τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σαρακηνών ταξίδεψαν νοερά τους παρευρισκόμενους, με τα τραγούδια, τους χορούς και τα ποιήματα τους σε όμορφες ακρογιαλιές και σε δροσερές θάλασσες.

Η αυλή του σχολείου μεταμορφώθηκε σε ένα μαγικό τόπο, το σκηνικό πήρε χρώμα και την τελική του μορφή την Πέμπτη 13 Ιουνίου. Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης, η οποία ήταν αφιερωμένη στους μαθητές της Έκτης τάξης που αποφοιτούν και πάνε στο Γυμνάσιο, φορτωμένα με γνώσεις αλλά κυρίως με αναμνήσεις από τα έξι χρόνια που πέρασαν στο Δημοτικό Σχολείο.

Το ραντεβού των υπόλοιπων παιδιών κατά το κλείσιμο της εκδήλωσης ανανεώθηκε για το φθινόπωρο, κατά την επιστροφή τους στο γνώριμο χώρο του σχολείο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προετοιμασία τους, τον ενθουσιασμό και την αγάπη με την οποία αγκάλιασαν τη γιορτούλα!


Καλό Καλοκαίρι!


Οι εκπαιδευτικοί που συνέβαλαν στην επιτυχία της γιορτής:


Δάσκαλοι


Νότης Γιώργος


Δημητρίου Αγγελική


Καιτατζης Γιώργος


Κουτσαμπασιδου Μαριάννα


Νηπιαγωγοί


Μουσιου Κατερίνα

Λυπιτκα Χριστίνα
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.