Σήμερα 6 Αυγούστου η έναρξη υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα επιταγών αγοράς βιβλίων της ΔΥΠΑ

Από σήμερα Τετάρτη 6 Αυγούστου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα επιταγών αγοράς βιβλίων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).
Στόχος είναι η πνευματική ενίσχυση των εργαζομένων και η στήριξη του κλάδου του βιβλίου με 150.000 επιταγές των 25 ευρώ. Οι αιτήσεις διαρκούν μέχρι τις 19/8/2025 και γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά .
Το πρόγραμμα της ΔΥΠΑ αφορά εργαζόμενους, ασφαλισμένους στον e-ΕΦΚΑ και άνεργους με συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια.
Οι επιταγές παρέχουν 10% έκπτωση σε βιβλία από βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους του μητρώου παρόχων, με συνολικό προϋπολογισμό 3,75 εκατ. ευρώ.
Οι δικαιούχοι συνδέονται μέσω TAXISnet και ΑΜΚΑ για να υποβάλουν την αίτηση.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.