Τελευταία Νέα:

Κτηνωδία : Κρέμασαν σκύλο σε δέντρο (Σκληρές εικόνες)


Μια υπόθεση σοκ με θύμα ένα αθώο σκυλάκι και δράστη άτομο προφανώς ψυχικά διαταραγμένο και επικίνδυνο, φέρνουν στο φως οι εικόνες φρίκης που αντίκρισαν μια 49χρονη γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά της.


Σύμφωνα με το neakriti.gr, η άτυχη σκυλίτσα εντοπίστηκε απαγχονισμένη το απόγευμα της Κυριακής, στο κτήμα της οικογένειας στο Καστέλι.
Μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν η 49χρονη κηδεμόνας της Λούση και δυο από τα τρία ανήλικα παιδιά της που υπέστησαν ισχυρό σοκ.


Έρευνες της Αστυνομίας

Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, καθώς το περιστατικό καταγγέλθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Ο δράστης φαίνεται ότι είχε πηδήξει από το φράκτη και πέρασε στο εσωτερικό του χώρου με μόνο στόχο να δολοφονήσει το άτυχο τετράποδο.

Αυτό προέκυψε από την αστυνομική έρευνα στο χώρο, καθώς δεν υπήρξε καμία άλλη ζημιά, είτε κλοπή.

Η άτυχη σκυλίτσα ήταν πολύ φιλική και μικρόσωμη και φαίνεται ότι δεν κατάφερε να ξεφύγει από το δολοφόνο της.

Το σκυλάκι που κυκλοφορούσε ελεύθερο στο κτήμα, βρέθηκε κρεμασμένο από το λουράκι του με την αλυσίδα που χρησιμοποιούσε η κηδεμόνας όση ώρα παρέμενε ανοικτή η πόρτα για τις ανάγκες των αγροτικών εργασιών.


Η ιστορία της
Η ιστορία της άτυχης Λούση είναι ακόμη πιο τραγική, καθώς πρόκειται για ένα πρώην αδέσποτο και κακοποιημένο σκυλάκι το οποίο ζούσε στο Καστέλι. Το άτυχο ζωάκι περιφερόταν μέχρι πριν από τρία χρόνια έξω από το Κέντρο Υγείας όμως είχε γίνει κόκκινο πανί για τους περιοίκους που την έδιωχναν και την κλωτσούσαν.

Οι περιπέτειες της άγγιξαν την καρδιά της 49χρονης γυναίκας και των παιδιών της, όπως μας εξηγεί η ίδια.

Η οικογένεια που είχε κλονιστεί από την απώλεια του πατέρα των παιδιών, αγκάλιασε τη σκυλίτσα και την πήρε κοντά της για να την προστατέψει. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια φρικαλέα πράξη αντεκδίκησης με θύμα το άτυχο ζώο το οποίο βασανίστηκε απάνθρωπα.

Το τοπικό αστυνομικό Τμήμα διενεργεί έρευνα για το περιστατικό εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα για την ταυτότητα του δράστη.



Πηγή: neakriti.gr

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.