Τελευταία Νέα:

Τους επιτέθηκαν και τους δάγκωσαν οι ίδιοι τους οι σκύλοι


Εφιαλτικές στιγμές έζησαν το απόγευμα της Τρίτης ένας επιχειρηματίας της πόλης του Πύργου και η σύζυγός του, όταν έπεσαν θύματα επίθεσης των ίδιων των σκυλιών τους στην αυλή του σπιτιού τους και σε ανύποπτο χρόνο, δίχως να έχει υπάρξει ξανά ανάλογη επιθετική συμπεριφορά από πλευράς τους.


Αιτία της επίθεσης από τα τσοπανόσκυλα, φαίνεται πως ήταν η έντονη επιθυμία τους για ζευγάρωμα. Πιο συγκεκριμένα, το θηλυκό τετράποδο βρισκόταν σε οίστρο, δηλαδή στο γόνιμο μέρος του αναπαραγωγικού κύκλου του. Ξαφνικά, όρμησε σε ένα κουτάβι της, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης της να αντιληφθεί το γεγονός και να σπεύσει άμεσα να χωρίσει τα δυο σκυλιά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να του επιτεθεί το τετράποδο, ενώ ακολούθησαν και τα υπόλοιπα αρσενικά που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση.


Ο άτυχος ιδιοκτήτης, βλέποντας το μένος των σκυλιών του και την ανυπακοή τους να σταματήσουν, φώναξε δυνατά για βοήθεια. Η γυναίκα του που βρισκόταν κοντά και άκουσε την έκκλησή του, έσπευσε άμεσα στο σημείο με ένα κυνηγετικό όπλο στα χέρια. Όμως δεν πρόλαβε να αντιδράσει, καθώς υπό την απειλή του όπλου τα σκυλιά επιτέθηκαν και σε αυτή.

Η αγριότητα με την οποία επιτέθηκαν στους ιδιοκτήτες τους τα σκυλιά, είχε σαν αποτέλεσμα να κόψουν κομμάτι από το πόδι του επιχειρηματία.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Αμαλιάδας που είχε εφημερία, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η κατάσταση της συζύγου κρίνεται πολύ καλύτερη, καθώς τα τραύματα που της προκάλεσαν είναι κυρίως εκδορές.

Πηγή: Patrisnews

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.